|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι το ειχα σκεφτει κ αυτο..αλλα ηθελα να κρυψω το φιλτρο κ να εχω ελευθερο χωρο να τα βλεπω τα μικρα μου ![]() και οταν βρηκα κ το ξυλο κισσου αποφασησα να το κανω ετσι!
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαφορετικό ανεξάρτητα αν εσύ λες ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, και τα γκαπάκια κάνουν όντως ωραία αντίθεση με το σκηνικό. Μ' αρεσε και το ξύλο κισσού. Όλα δηλαδή! Μπράβο και πάλι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το ονομα αυτού.. Rocky Bottoms?
![]() Εισαι σε καλό δρόμο.. Σιγα σιγα θα πιασει και λιγη αλγη και θα δειξει πιο φυσικό. Τα φυτά με το καιρό θα δειξουν πιο "αρμονικά" δεμένα. Java moss & Java fern is your friend. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολύ όμορφο Dimi μπράβο σου!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ ολους!!
![]() πολυ χαιρομαι που σας αρεσει!! δεξια που εχω τις ψυλες ανουμπιες ελεγα να βαλω στη βαση τους μια ανουμπια νανα. πως σας φαινεται? η java fern μου αρεσει αλλα μηπως χρειαζομαι κατι πιο χαμηλο να γεμισω αυτο το κενο?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ έτσι όπως είναι τώρα το ενυδρείο σου.
Σου πρότεινω να βάλεις μόνο λίγη Java Moss σε μερικές πέτρες και τίποτα άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Στη πρωτη φωτο θα καλυπτα την αριστερη μερια με βαλισνεριες,θα τις αφηνα να πιασοιυν επιφανεια και να σκιασουν περισσοτερο το ενυδρειο.Αν και ηδη σκουροχρωμο πιστευω θα δειχνε πολυ ωραιο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου άρεσε πολύ, κυρίως η επιλογή της πέτρας! Με λίγο moss θα είναι πολύ πιό φυσικό το τοπίο! Ίσως και καμιά τουφίτσα moss σε κάποιο σημείο των κλαδιών!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
Πως εφτιαξα το DIY CO2 | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 14-01-06 01:27 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |