|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο! Η επιλογη σου να βαλεις σκουρα φυτα μου αρεσει σαν ιδεα. Θα σου προτεινα να βαλεις φτερες και Java moss και θα γινει κοσμημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
minimal!
έχει "ένταση" |
|
||||
|
||||
![]()
μαυρο χαρτονακι δεν γινεται γιατι το ενυδρειο φαινεται κ απο τις δυο πλευρες!
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! θα επανελθω με τη βελτιωμενη εκδοση! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου για την επιλογη του χαλικιου,γιατι αν βαλεις και γκαπινες αργοτερα θα χεις μεγαλο ποσοστο επιβιωσης των μωρων καθως θα κρυβονται μεσα στα βοτσαλα.Τωρα αν εγω ειχα ενυδρειο που να το βλεπω απο 2 μεριες θα συγκεντρωνα ολα τα φυτα στο κεντρο.Δλδ το πιο ψηλο στο μεση και γυρω γυρω πιο χαμηλα.Κατι σαν "θαμνος" απο διαφορα φυτα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι το ειχα σκεφτει κ αυτο..αλλα ηθελα να κρυψω το φιλτρο κ να εχω ελευθερο χωρο να τα βλεπω τα μικρα μου ![]() και οταν βρηκα κ το ξυλο κισσου αποφασησα να το κανω ετσι!
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι διαφορετικό ανεξάρτητα αν εσύ λες ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, και τα γκαπάκια κάνουν όντως ωραία αντίθεση με το σκηνικό. Μ' αρεσε και το ξύλο κισσού. Όλα δηλαδή! Μπράβο και πάλι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το ονομα αυτού.. Rocky Bottoms?
![]() Εισαι σε καλό δρόμο.. Σιγα σιγα θα πιασει και λιγη αλγη και θα δειξει πιο φυσικό. Τα φυτά με το καιρό θα δειξουν πιο "αρμονικά" δεμένα. Java moss & Java fern is your friend. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολύ όμορφο Dimi μπράβο σου!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
Πως εφτιαξα το DIY CO2 | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 14-01-06 01:27 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |