|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μήπως υπάρχει κανα άλλο ψαράκι λίγο πιο χρωματιστό? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν βαζεις δυο η τεσσερα ψαρια σε ενα ενυδρειο που εχει πετρες ξυλα φυτα και μπορει να καθορισει το καθενα περιοχη, να ηρεμησει, τοτε δειχνει την πραγματικη συμπεριφορα του, και τοτε ειναι ευκολο να εστιασει στα υπολοιπα ενα δυο τρια ψαρια και να ανταγωνιστει για να δειξει ποιο ειναι κυριαρχο, να εντυπωσιασει θηλυκο, να προστατευσει περιοχες κλπ. Ελπιζω να διαφωτισα λιγο. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντρέα επειδή δεν μου έχει συμβεί ξανά με ωοτόκα όταν λέω ουρίτσες,όχι κανονικές ουρές (μικρογραφία) αλλά να σου δώσω να καταλάβεις ήταν σαν πολύ πολύ μικροί γυρίνοι ίσα που ξεχώριζες την προεξοχή που είχαν τα αυγά εξάλου σου είπα ότι και ο πετσοπάς που τα πήρα δεν ήξερε άν είναι male-female.Όταν λοιπόν μου έβγαλε τα αυγά αυτό με τα 2 μαύρα σημάδια το άλλο πήγε πάνο από τα αυγά και σχεδόν έτριβε το κάτω μέρος τις κοιλιάς του επάνω στα αυγά,και τις 3 φορές αυγά μου έκανε το ίδιο ψάρι...Τώρα τι να πώ αν όλα αυτά είναι συμπτώσεις και λάθος εκτιμήσεις σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! Ίσως να βιάστικα να πώ πώς είναι ζευγάρι; Τί να πώ δεν ξέρω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην ανησυχεις... θα το δούμε σύντομα στην πράξη!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα έχεις πρόβλημα με τα congo tetra εφόσον δεν είναι πολύ μικρά σε μέγεθος. Απλά φρόντισε να τους κάνεις καλή προσαρμογή και να τα εισάγεις στο ενυδρείο με σβηστά φώτα, αργά το βράδυ αν γίνεται.
Αφού το δεύτερο ψάρι περνούσε αργά-αργά πάνω από τα αυγά με την πυελική του χώρα μας δείχνει ότι κατά 99% πρόκειται για αρσενικό. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και οχι ... δεν ειναι μικρα σε μέγεθος! Περίπου 4-5 εκατοστά το καθένα. Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Αυτα που πήρα (τα δευτερα... απο το petshop) τα πήρα με το όνομα "Jewel". Ειχαν ενα εντονο κοκκινο, σε αντίθεση με αυτα που μου εδωσε ο Κωστας, που ακόμα δεν έχουν πάρει χρώμα. Παίζει να μην ηταν ακριβως ιδια (διαφορετικο ειδος και ίδιο γένος), και για αυτό να αρπάχτηκαν ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 12-10-07 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πάντως εγώ έχω γύρω στα 15 Lifalili (γονεις και γέννα, ενήλυκα όλα τωρα πια) και ολα ειναι μια χαρά σε 200 λίτρα...
τα θεωρώ πολύ ήρεμα ψάρια εκτος απο την περίοδο της γέννας που προστατεύουν τα αυγά και τα μωρά... αν φυσικά θέλεις γέννα πρέπει το ζεύγος να μείνει μόνο του!!! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ-ΠΛΑΚΟΣΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΟΨΑΡΑ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
set up kribensis + lifalili | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 10 | 11-06-07 08:26 |
hemichromis lifalili | anasios | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 24 | 10-09-06 20:27 |
Γεννα Lifalili | Tricky | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 09-06-06 09:24 |