|
|
|||
|
|||
![]()
you are welcome
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ναι, οι δρακαινες κοσμούν ενα πολύ ωραίο βαζάκι -τυπου μπαμπού- (κριμα να πανε στα σκουπιδια οι καημένες
![]() Ερώτηση: Τώρα δεν έχω μέσα θερμοστάτη. Τον χειμώνα όμως θα χρειαστεί... Σε καταστήματα που ρώτησα οι μικρότεροι είχαν 20cm υψος!!! Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάποιον πιο «χαριτωμένο» για 6.5 λτ? Μην το βράσω το ψαράκι... Επισης δεν βρήκα ούτε κερατόφυλλο σε αυτά τα μαγαζιά... Thank you! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαράκι δε βράζει...υπάρχει θερμοστάτης.
Αν χωράει μέσα...μπαίνει και πλάγια. Για κερατόφυλλο...πέρασε κάποιο Σάββατο από τον χώρο του συλλόγου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ok, ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα melli...υπαρχουν θερμοστατακια πολυ πολυ μικρα θα βρεις καπου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Ναι είναι οκ το σπίτι, αλλά για την νύχτα, που πέφτει η θερμοκρασία? (Δεν αγχώνομαι ακόμα, αλλά προς Δεκέμβρη...) Αν ξέρεις καποιο μέρος με μικρά θερμοστατάκια, περιμένω ενημέρωση...
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Για να είναι το νερό στο ενυδρείο του μονομάχου στους 25, θα πρεπει η θερμοκρασια στον αερα τοθ σπιτιού να είναι τουλάχιστον 27... Δε νομίζω να ζει η melli σε τροπικές συνθήκες...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε μονομαχοενυδρείο | george | Bettas | 48 | 25-06-07 22:15 |
Ακόμα ένα αδειο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-04-07 23:10 |
Ακόμα ένα ταλαίπωρο χρυσόψαρο | lucy | Χρυσόψαρα | 28 | 30-03-07 07:47 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |