|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποιον επαγκελματικό χώρο είδα το θλιβερό θέαμα της φωτό.
¶ρχισα να τα ψέλνω στον ιδιοκτήτη, (του έχω το ανάλογο θάρος) ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον. Μια εβδομάδα μετά, άλλαξε το νερό καθάρισε την γυάλα και είπε πως θα βάλει και φίλτρο. Πριν είχε μόνο αεραντλία και δυσκολεύτηκα να τον πείσω για φίλτρο, εξηγώντας όσα έπρεπε. Μου είπε πως θα αγοράσει φίλτρο. Μήπως είναι κάτι ακόμα που πρέπει να του επισημάνω;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι...που είναι η φωτό....ΟΕΟ ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχ τι ανάγκη έχετε εσείς οι βετεράνοι οι χάκερς οι λινκμαν. αλοίμονο σ΄εμάς τα στραβάδια.
πάω στα συννημένα -κάνω αναζήτηση -βρήσκω φωτό- πατάω ανέβασμα και μην είδατε το Παναή;....ΟΕΟ! ![]() πρέπει και να φύγω, αύριο πάλι...
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 21-03-07 στις 14:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Μίκρυνε την κομματάκι πρέπει να ειναι μεγάλη την έπαθα και εγώ
|
|
||||
|
||||
![]()
αμαν πια μ' αυτά τα συνημένα
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ευκολο ειναι το συννημενο..
Φιλτρο σε γυαλα? Χμμ αμα ειναι μεγαλη, ισως.. Γιατι αλλιως θα θυμιζει πιο πολυ πλυντηριο |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν και φίλτρα για γυάλες με αεραντλία! Μόνο που δεν κάνουν και πολλά πράγματα μια και δεν υπάρχει επαρκής χώρος για υλικά φίλτρανσης λόγω του περιορισμένου χώρου!
|
||||
|
||||
![]()
Και όπως λέει ο ΠΣΦΕ.....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Να του επισημάνεις...
![]() Να χρησιμοποιεί αντιχλώριο, να κάνει τις αλλαγές νερού κάθε εβδομάδα, να βγάλει τα κοχυλάκια που είναι ασύμβατα με γλυκό νερό, να προσέχει τη στάθμη του νερού ώστε η έξοδος του φίλτρου να είναι στο ίδιο ύψος, να μην ταίζει πολύ ειδικά τον πρώτο καιρό που θα στρώνει το φίλτρο του. Τώρα να πω να πάρει και τεστ; Αν είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί είναι πολλά που θα μπορούσε να κάνει. Εκτός κι αν αναλάβεις να τον οργανώσεις εσύ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο το ενυδρειο εγω θα του εβαζα ενα κρεμαστο απεξω, στηριγμενο στο πισω μερος...
Αλλα να μην κατεβαινει η σταθμη ετσι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αργυρώ για να αναλάβω εγώ δύσκολα. Εκεί πάω σπάνια. Έτυχε τώρα, οι συναντήσεις για τις εκλογές ενός άλλου συλλόγου που είμαι και πάω εκεί. Ανέλαβα όμως να γκρινιάζω και να δίνω τα φώτα του gab ![]() ![]() Αν σταματήσουν να ταίζουν με το κουταλάκι του γλυκού, αν αλλάζουν νερό κάθε εβδομάδα και όχι κάθε 2-3 μήνες, και αν βάλουν φίλτρο νομίζω πως το ψαράκι θα ζήσει καλά, αφού επιβίωσε μέχρι τώρα. Τα άλλα δύο που υπήρχαν ![]() ![]() Και η στάθμη του νερού.... προσπάθησα να του εξηγήσω ότι πρέπει να δώσει την μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού στο ψάρι και όχι να του στερεί. Στο τέλος του είπα ότι είναι αντιαισθητικό για τον χώρο του και πείστηκε. Το Σάββατο που θα πάω θα του πάω και κλαδέματα από το κερατόφυλλο. Φαντάζομαι πως θα χαρεί το ψαράκι!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεότερα από το ταλαίπωρο. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι ότι βλέπετε, δηλαδή τίποτα ουσιαστικό.
Δεν γίνεται τίποτα άλλο. Ο τύπος θύμωσε που γέμισα λίγο το ενυδρείο, γιατί λέει δεν μπορεί να κάνει εύκολα αλλαγή νερού, αν είναι πολύ γεμάτο ![]() Τι να πω; Νομίζω πως κι αυτό είναι καταδικασμένο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω θα σε ευγνωμονεί καθώς θα τον διευκολύνεις στις αλλαγές ... Αν πάλι παραμείνει θυμωμένος χάρισέ του ένα μπουκαλάκι ξύδι. να έχει να πίνει μόλις πεθάνει και αυτό το χρυσόψαρο...
|
||||
|
||||
![]()
Και να βγάλει την αχιβαδούλα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η υπόθεση δεν είναι πια στα χέρια μου. Εκεί δεν θα ξαναπάω, πήγενα για κάτι δουλειές, οι οποίες δεν πήγαν καλά, κυρίως για τον κύριο αυτό. Είπε και ότι δεν βοήθησα και κοιτούσα το ψάρι, οπότε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα ενυδρείο ακόμα . | anasios | Δίσκοι | 32 | 06-06-08 23:25 |
Ακόμα ένα αδειο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-04-07 23:10 |
Έχω ένα χρυσόψαρο σε μια λίμνη | nendosstelios | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 13-09-06 22:53 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |
Ακόμα ένας με άλγη | SpyNet | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-04 01:44 |