|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως αυτό το ψεγάδι δεν το έχουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα το 90%... Το κακο ειναι οτι για να βρεις αυτο το 10% πρεπει να το δοκιμασεις εκτενως, και αυτο ειναι προβλημα.
Αυτο δεν σημαινει οτι απορριπτουμε ολους τους ηλεκτρονικους.. Καθε αλλο. πχ οι χρονοδιακοπτες που προσφερει το IKS ειναι τερατα αξιοπιστιας και λειτουργικοτητας (ανεξαρτητως κοστους φυσικα) Επισης υπαρχει και gembird. Ειναι λαχειο.. Αλλοι απλα ακουγονται μονο στο αναμα σβυσιμο και αλλοι και γρυλλιζουν και κανουν τσακ.τσουκ καθε 5-6 λεπτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
απλα δε νομιζω κανενας να τα σκασε σε γερμανικο απο μαγαζι με ηλεκτρολογικα και να μην ειναι ευχαριστημενος απλα οι περισσοτεροι πειραν του lidl του carrefour και του praktiker κυριως που ειναι ολοι εγγυημενα μαπες επειδη ειναι τις οκας που λεμε και δεν πωλουνται σαν εξηδεικευμενο ηλεκτρολογικο προιον που ψαχνουμε εμεις
![]() βεβαια δεν ψαχτηκε και κανεις να βρει εναν αξιοπιστο να κανουμε καια μαζικη παραγγελια απο την εταιρια οπως με τα elli να σου πω εγω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο τους 4 μηχανικους που χρησιμοποιω ολοι κανουν θορυβο στην αλλαγη προγραματος, αλλος λιγο αλλος πολυ. Ενας ομως κανει συνεχεια θορυβο, προφανως απο τα γραναζια. Διαφορετικες ποιοτητες υπαρχουν και στους μηχανικους.
Οσο αφορα του ηλεκτρονικους χρησιμοποιω ενα που πηρα απο το λιντλ χωρις προβληματα μεχρι στιγμης. Βεβαια εφαγα λιγη ωρα ωσπου να αντιληφθω τις ιδιαιτεροτητες του προγραματισμου του ομως το οτι δεν χανει την ωρα και τον προγραματισμο του με εχει βολεψει πολυ (οχι ενυδρειακη χρηση). |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑ ενημερώσω ο΄τι εφ, όσον έχετε χώρο στο έπιπλο του ενυδρύου ή στο σημείο που είναι τοποθετημένο μπορείτε να δημιουργείσετε υποπίνακα ηλεκτρολογικό (εξωτερικό - επίτοιχο ) 1 σειράς - 12 θέσεων με χρονοδιακόπτες ράγας που έχουν ενσωματωμένη μπαταρία και κρατάνε μνήμη. Είνια πιο ακριβή λύση αλλά σου εξασφαλίζει σίγουρη λειτουργία του ρολογιού του χρονοδιακόπτη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ποιο αξιόπιστη λύση.... αλλά είναι πανάκριβοι και αν προσθεσεις και το κόστος του κουτιού+παρελκόμενα...... με τα ιδια χρήματα μπορεί να βρεις χρονοδιακόπτη μπρίζας που να φτιάχνει και καφέ. Έχω έναν χρονοδιακόπτη ράγας (όχι για το ενυδρείο) πριν 4 χρονια αγοράστηκε, μπήκε στον πίνακα, ρυθμίστηκε και από τοτε δεν χρειάστηκε να ξανα ασχοληθώ μαζί του, άψογος! |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα πάρει κι εγώ από Praktiker (πριν καεί) 2 ηλεκτρονικούς χρονοδιακόπτες και δουλεύουν εδώ και τόσο καιρό άψογα. Παρατήρησα δε ότι σε διακοπή ρεύματος η λειτουργία τους συνεχίστηκε κανονικά (δεν ήταν βέβαια 3 3ωρα απανωτά black out). Το μονο πρόβλημα είναι ότι η οθόνη του ενός κάνει νούμερα (κόβει νούμερα) χωρίς να επηρεάζει την υπόλοιπη του λειτουργία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω το αναλυσατε εις βαθος!Εγω αν και πολυ νωρις για να μιλησω δεν εχω παραπονο.Τωρα αν χανει 3λεπτα το μηνα και υστερα απο 10μηνες η φωτοπεριοδος εχει παει απο 11.59-23.59 12.29-00.29 δεν με ενδιαφερει.Αν παρουσιασει καποιο προβλημα θα το δω στη πορεια.Στη τελικη ενα χρονο να κρατησει παιρνω αλλον....8ευρα ειχε!!
|
|