|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Το μόνο που ακούγεται είναι ένα ΚΛΑΚ (που ούτε που θα το προσέχεις δλδ ) όταν ανοίγει και όταν κλείνει ο χρονοδιακόπτης ...... Αρα μια χαρά ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλα οπως και να χει 8ευρα ειχε ο ηλεκτρονικος πανω κατω τοσο και ο μηχανικος και σε ενα μαγαζι προς τη Κανιγκος μου ειπαν οτι οταν γινεται διακοπη "χανει την ωρα" για οσο κρατησει η διακοπη.Πες πχ λειπω διακοπες....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου μονο 3 3ωρα μπλακ αουτ.Η μερα θα γινει νυχτα και το αναποδο.Να μπαινει φως απο το τζαμι και το βραδυ να αναβουν οι λαμπες και να ξαγρυπνανε....Φαντασου τωρα αυτοματος λιπαντης
|
||||
|
||||
![]()
...η αυτοματος αρμεχτης αγελαδων......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλαζ,λεω automatic fertillizer.Και αυτοματος αρμεχτης αγελαδων ναι υπαρχει!!!
|
||||
|
||||
![]()
απλα ο διακοπτης αναβει μετα την πρωτη ρυθμιση γιαυτο δεν αναψε την πρωτη φορα δηλαδη τον εβαλες να αναβει 12 το μεσημερι και να κλεινει 12 το βραδυ πχ και τον προγραμματισες στις 1 το μεσημερι αυτο που θα κανει ειναι να κλεισει το βραδυ αρα δεν θα το καταλαβεις οτι δουλευει και να αναψει για πρωτη φορα την αλλη μερα στις 12 το μεσημερι...αυτα αν ειναι στο auto ο ηλεκτρονικος χρονοδιακοπτης αν βρεις καλον που δεν χανει ειναι φοβερος και δεν μασαει απο διακοπες εγω εχω εναν κινεζικο τετοιο 3χρονια και ειναι οκ και ο legrand μου ο μηχανικος σε ενα χρονο μου κολησε δεν γυρναγε καθολου....οσο για το θορυβο αν ειναι σε υπνοδωματιο με ησυχια το βραδυ ακουγεται γκρρρρρρρρρρ!
τον συγκεκριμενο χρονοδιακοπτη τον εχω και εγω αλλα δεν βγηκε τοσο καλος οσο ο κινεζικος χανει κανα 3λεπτο το μηνα νομιζω...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βάζουμε ενα PLC και μια γεννήτρια λεω γω να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...100%
![]() Εγώ μηχανικό χρονοδιακόπτη έχω και είμαι ευχαριστημένος... Τώρα για το εάν ακούγεται...αν κάθεσαι με το αυτί απο πάνω...ε...ακούγεται ναι... και ακούς και τα δύο κλακ...ένα στο άνοιγμα της λάμπας και ένα κλείσιμο... Τώρα αν έχεις 3 3ωρα διακοπές...και σκοπεύεις να πας μακριά....για να μην έχουμε και το φώς της μέρας το πρωί και το βράδυ το φώς της λάμπας εξαιτίας του απορυθμισμένου χρονοδιακόπτη.... Πριν φύγεις μπορείς να κλείνεις τα πατζούρια... ![]() Life is so simple! Με πρόλαβε ο Iznogood... ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το να ανάβουν τα φώτα του ενυδρείου ξαφνικά,χωρίς κάποιο άλλο φως αν τα προετοιμάσει σταδιακά είναι ότι χειρότερο...ΔΕΝ πρέπει να το κάνουμε...Το ίδιο ισχύει και για το σβήσιμο...
Μια καλή λύση για αυτό το πρόβλημα που λέει ο Δημήτρης έχοντας κλειστά τα παντζούρια είναι το να βάλουμε χρονοδιακόπτη και σε 1-2 άλλα φώτιστικά του δωματίου(π.χ. ένα άδύνατο φως νυχτός και στη συνέχεια ένα πορτατιφ και αν θέλουμε για ακόμα καλύτερα και ένα λαμπατερ στη συνέχεια...)και οπότε αν πάει πίσω ο χρονοδιακόπτης,θα πάνε όλοι...
|
|