|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα θηλυκά σου δεν ήταν ήδη γονιμοποιημένα (πράγμα πολύ δύσκολο) θα έχεις σύντομα γονιμοποίηση απο τα αρσενικά που πρόσθεσες και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εκτός από το να προσφέρεις κρυψώνες για τα νεογνά που αργά η γρήγορα μέσα στον επόμενο μήνα θα έρθουν!
Και φυσικά να αφαιρέσεις τα γατοψαράκια που προφανός μιλάς για corydoras μια και δεν ανέχονται τις συνθήκες που θέλουν τα guppy.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι corys είναι και μπήκαν για να αφαιρούν υπολείματα τροφής από το βυθό και γενικά για να ψαχουλεύουν το ενυδρείο.¶ν βγούν τί ψάρι θα μπορούσε να αντικαταστήσει αυτό που κάνουν στο ενυδρείο????Σ'ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητο να μπει ψάρι! Αν και δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό αυτή τη στιγμή ίσως κάποιος άλλος φίλος σου πει για κάποιο είδος!
Εγώ από την άλλη θα πρότεινα Apple Snail! Μια χαρούλα καθαρίζουν και αυτά τα υπολείματα τροφής κλπ!
|
||||
|
||||
![]()
Τα φοβάμαι τα σαλιγκάρια μήν χιλιοπολλαπλασιαστούν και χάσω την μπάλα.Θα το κοιτάξω πάντως,να'σαι καλά για την βοήθεια....
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά για τα apple snail δεν έχεις πρόβλημα! Μπορείς να μην τα αφήσεις να αναπαραχθούν! άλωστε γεννάν τα αυγά τους εκτός νερού!
|
||||
|
||||
![]()
Σόρυ ξέχασα να ρωτήσω και κάτι τελευταίο....
Κρυψώνες από τί?Φυτά ας πούμε,ή κάτι DIY?Δυστυχώς μέχρι τώρα είχα μόνο μεγάλα ψάρια και δέν είχα ασχοληθεί με αναπαραγωγή....
|
||||
|
||||
![]()
Κυρίως φυτά όπως π.χ. κερατόφυλλο που θα το αφήσεις να επιπλέει!!
Προσωπικά έχω δοκιμάσει και με caboba την οποία την αφήνω σε αυτές τις περιπτώσεις να μεγαλώσει αρκετά!
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια,με κατατόπισες αρκετά!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα guppy σε μικρό ενυδρειάκι? | CASPER | Ζωοτόκα | 11 | 22-01-06 13:51 |
Αναπαραγωγή Ottocinclus | lasal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 30-09-05 21:47 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |
guppy πιαστηκέ σε φιλτρο!SOS | el00140 | Ζωοτόκα | 2 | 29-02-04 05:18 |
Colisa Lalia πληροφοριες για αναπαραγωγή. | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 16-12-02 18:52 |