|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Εχω πάρει ένα ενυδρειάκι μικρό (15λίτρων) και πρόκειται να φιλοξενηθούν guppy. Επειδή είναι ιδιαίτερα μικρούλι το ενυδρείο και σαφώς δε χωράει και πολύ πληθυσμό, πείτε μου πόσα guppy μπορώ να βάλω μέσα. Μην το πήξω!! Ευχαριστώ και καλό βράδυ σε όλους |
|
||||
|
||||
![]()
1 αρσενικό & 3 Θυληκά και μερικά φυτάκια και θα δείς σύντομα και μωρα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Mαριλένα, αν θες να έχεις γκαπάκια στο 15άρι θα έλεγα να μην βάλεις καθόλου θηλυκά. Γιατί από την πρώτη, βία την δεύτερη γέννα θα έχεις πρόβλημα χώρου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να θεωρήσω ότι την "πάτησα"? Αν τουλάχιστο δίνω γκάπυ σε παιδιά από εδώ? Δε γίνεται λές? Δε θα βρώ ενδιαφερόμενους? Κάθε πότε γεννάνε οι γκαπίνες και δημιουργείται τόσο πληθυσμιακό πρόβλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
Γεννάνε κάθε 25 ημέρες χοντρικά και από 10 μέχρι 40 μωρά σε χαλαρή........ δώστα πίσω στο μαγαζί ή ακόμα καλύτερα κάντα τράμπα με αρσενικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον halvas69 ..
Εγώ είχα βάλει 3 αρσενικά και 3 θηλυκά σε 55λίτρων ενυδρείο και μέσα σε 3 μήνες είχα πάνω από 200 ψαράκια …. Τελικά χάρισα στο petshopόλα τα παλιά ψαράκια, και καμιά 180αριά γεννητούρια ( αφού πρώτα τα είχα μεγαλώσει αρκετά ) και κράτησα μόνο δικά μου τα οποία δεν είναι ακόμα σε ηλικία αναπαραγωγής. Έτσι για λίγο ηρέμισα.. αλλά τα 15 λίτρα νομίζω ότι θα σου δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα !! ( σημείωση ότι τα μικρά κατουράνε συνέχεια και ανεβάζουν τις τιμές στα ύψη !! ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
Θα αντέξει το μικρό ; | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-07-04 13:34 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |