|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω,εγω..??????
(για μας εδω ψηλα...τιποτα...???) |
|
|||
|
|||
![]()
Eσυ θα πάρεις όταν κατέβεις Αθήνα.... άλλωστε ακόμα είναι πολύ νωρίς....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
To ενυδρειακι super....
![]() αποψη μου, να μην βαλεις αλλες μακροαλγες, και να βγαλεις και αυτες που εχεις μεσα... και ξενιζουν, και δεν σου χρειαζονται στην παρουσα φαση, και επικινδυνες ειναι.... επισης θα σου δωσουν και πολυτιμο χωρο για τοποθετηση κοραλιων... ![]() υγ μου κανει εντυπωση που παρολο το νεαρο της ηλικιας σου, δειχνεις τοση υπομονη, κατι που οι περισσοτεροι απο μας δεν διαθετουν, τουλαχιστον στα ξεκινηματα... ![]() ΚΕΕP reefing.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπα ,μου αρέσουν οι μακροάλγες,άλλωστε χρειάζονται στους ιππόκαμπους αλλα δεν θα βάλλω άλλες ,θα δω πως θα φτιάξω τον φωτισμό και μετά θα βάλλω κανένα κοραλλάκι και καποιους πολύποδες ίσως
![]() ερωτηση : ποιο σωστό ειναι να βάλλω πρώτα τα ψάρια και μετά τα κοράλια(Κτλ.) ή το αντίθετο;; |
|
|||
|
|||
![]()
Bάλε τα ψαράκια πρώτα.
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση αυτή την διεύθυνση την ξέρεις?
http://www.seahorsesource.com/
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() θα εχεις μεσα ιπποκαμπο? και αν ναι πως θα τα συνδιασεις ολα, ψαρια, κοραλια=ρευμα, ιπποκαμπο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει ένα δίκιο ο Μαρίνος.
Βέβαια ο Θανάσης είχε ιππόκαμπο μέσα, άλλα δυστυχώς…. Τώρα θα πρέπει να σκεφτεί αρκετά τι θα θέλει (και το πώς) να κάνει. Υπάρχουν βέβαια και κοράλλια που δεν θέλουν ούτε πολύ φως ούτε και έντονη κυκλοφορία.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να αφησει ο φιλος Θανασης τους ιπποκαμπους (προς το παρον)...
Η μακροχρονια διατηρηση αυτου του ειδους ειναι αρκετα δυσκολη και προσωπικα την θεωρω αδυνατη χωρις ενα ωριμο και μεγαλο refugium ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tricky : 10-08-07 στις 13:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο | perka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 02-02-07 00:26 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |