|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο!! Ένα μεγάλο μπράβο.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Λεωνίδα , πανέμορφο το ενυδρείο σου !
Η moss έχει πολύ καλή ανάπτυξη και είναι όμορφα τοποθετημένη και κλαδεμένη , μου άρεσαν πολύ και οι πέτρες που πρόσθεσες. Στις λεπτομέρειες δεν μου κάθεται καλά η τοποθέτηση της aromatica (ή stellata είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνιδα παρα πολυ ομορφο.μπραβο για αλλη μια φορα.αλλα πραγματικα οι φωτο το δειχνουν σκοτεινο.χανει στην φωτο.ανεβασα την ιδια φωτο με λιγο πιο πολυ φως που ταιριαζει πιο πολυ στο πως πραγματικα ειναι αυτο το φοβερο ενυδρειο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 28-05-07 στις 15:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμαν...τι ειναι αυτο?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαταπληκτικό ενυδρείο και καταπληκτική δουλειά. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω (και αυτό αυτό γιατί "παίζεις" κάποια επίπεδα πάνω απο τους περισσότερους κοινούς χομπίστες σε επίπεδο aquascapping) είναι οτι το ενυδρείο μου φαίνεται λίγο μονότονο. Υπέροχο και προσεγμένο αλλα flat. To βλέμμα μου δεν εστιάζει σε κάποιο σημείο πιο δυνατό, πιο εντυπωσιακό σε σχέση με το όλο σύνολο. Συνχαρητήρια και πάλι για την υπέροχη δουλειά που κάνεις και για τις ιδέες που δίνεις σε εμάς τους αρχάριους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νο2 | calmen | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-04-07 15:32 |
Yψηλά ΝΟ2/3 | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 36 | 12-11-06 13:58 |
Απορια Νο2 | captain21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-09-06 19:52 |
υψηλό Νο2 | dlallountas | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-02-04 16:32 |
Αύξηση ΝΟ2 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 16:18 |