|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο!
![]() Η μος είναι τζάβα ή κρίστμας? το "Νο2" νόμιζα ήταν νιτρώδη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις καλές κριτικές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνίδα καλημέρα νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο υποφωτισμένες.
Και με τη σύνθεση έχω κάποιες ενστάσεις δηλαδή τα ψάρια δεν φαίνονται τόσο καθαρά έτσι ώστε να δώσουν χρώμα και όγκο στη φωτογραφία. Γενικά οι φωτογραφίες όχι μόνο δεν κολακεύουν αλλά ούτε και αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά που έχει το ενυδρείο σου όταν κάποιος το δει από κοντά. Για ξαναπροσπάθησε… ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να λέμε τώρα.............WOW !!!
Μπράβο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
για αλλη μια φορα σηκωσες ψηλα τον πηχη...μπραβο λεωνιδα.....ο επομενος διαγωνισμος πλησιαζει.....οπως πλησιαζει και η διακριση σου.....!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο!! Ένα μεγάλο μπράβο.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Λεωνίδα , πανέμορφο το ενυδρείο σου !
Η moss έχει πολύ καλή ανάπτυξη και είναι όμορφα τοποθετημένη και κλαδεμένη , μου άρεσαν πολύ και οι πέτρες που πρόσθεσες. Στις λεπτομέρειες δεν μου κάθεται καλά η τοποθέτηση της aromatica (ή stellata είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απίθανος !!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Leonm μπράβο! υπέροχο το ενυδρείο σου!!!! και μιας και εδώ και 2 χρόνια έχω ασπαστεί την φιλοσοφία του βιβλίου the Secret, (αν βλέπεται τώρα χαρδαβελα θα καταλαβαίνατε τι λέω!!!!!!) Κατέβασα και τύπωσα μια φωτο από το ενυδρείο σου και την καρφίτσωσα στο πίνακα με τους στόχους μου για να αποκτήσω ένα ίδιο και εγώ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί σύντομα θα διαλυθεί και πάμε για νέο...
|
|
||||
|
||||
![]()
.....οπως...????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νο2 | calmen | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-04-07 15:32 |
Yψηλά ΝΟ2/3 | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 36 | 12-11-06 13:58 |
Απορια Νο2 | captain21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-09-06 19:52 |
υψηλό Νο2 | dlallountas | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-02-04 16:32 |
Αύξηση ΝΟ2 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 16:18 |