|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Xιλιες φορες 15.Σκεψου και το αλλο.Για να βιδωσεις οτιδηποτε πανω στο 8 δεν υπαρχει ξυλοβιδα μικροτερη απο 12 χιλ αποτε θα χιλιοπεδευεσαι με ροδελλες σαν και μενα (μιλαω εκ πειρας)Το 8 με τον καιρο πιστευω θα στραβωσει...αν δεν στραβωσει στο κοψιμο! |
|
||||
|
||||
![]()
Οπωσδήποτε μεγαλύτερο των 8 χιλοστών..... ¶κου με, εγώ την πάτησα με το 8άρι και στράβωσε και τώρα τρέχω για καινούριο, το οποίο σκέφτομαι να γίνει με πλέξι γκλας.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Steady, το 8άρι θα σου στραβώσει σίγουρα. Το πάθαμε με το καπάκι που φτιάξαμε για το ενυδρείο του κολλητού μου (στράβωσε την πρώτη μέρα). Πήγαινε σε 15άρι με κλειστά μάτια.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ 15αρι το υψος λεω να το κανω 12 καλα δεν ειναι λετε?να μην ειναι και πολυ ψηλα οι λαμπες..τωρα ψυξη ενα 8αρι να χτυπαει στο νερο και ενα εξαρι να κανει εξαερισμο ειναι οκ λετε για τα λιτρα ε? παρακατω νεο διορθωμενο σχεδιο
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο.... να κάνεις ένα σταθερό τμήμα πίσω και όλο το υπόλοιπο να ανοίγει έτσι ώστε να μπορείς να "βάζεις" χέρι αν αυτό χρειαστεί.... Γιατί με τα 12 εκατοστά το μονο που θα καταφέρεις είναι να ταιζεις, ισα ισα που θα χωραει το χερι σου να περασει... Ετσι κανεις ενα σταθερο τμημα 6-8 εκ ισα ισα να βαλεις τη μια λάμπα ουτως ωστε όταν θα χρειαστεις φως για να κανεις καποια δουλεια να εχεις και στο υπολοιπο τμημα να μπουν ολα τα αλλα... Νομιζω θα είναι πιο λειτουργικο ετσι....
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχεις δικιο θα το δουλεψω το θεμα ετσι και αλλιως θα παρω αυριο ξυλα και θα κοψω με τη σεγα μου μερικα κομματια γιατι τα μικρα κομματια κατω απο 20*25 δεν κοβει το πρακτικερ οποτε το αποφασιζω τοτε
![]() ------------------------- για τα ανεμηστηρακια δε μου πες κανεις ενα 8αρι να χτυπα στην επιφανεια κια ενα 6αρι για εξαερισμο λιγα η καλα ειναι λετε?
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 24-05-07 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεμιστηρακια όσο μεγαλυτερα τοσο καλυτερα για μενα... τα βαζεις να δουλεουν στα 9V και κανουν και λιγοτερο φορυβο... Προσωπικα εγω για μενα για το 140 λιτρο πηρα 9αρια ενα να χτυπαει και ενα να βγαζει.... Αλλα θα σου προτεινα το ελαχιστο και τα 2 8αρια.... δεν εχεις λογο να βαλεις μικροτερο... Αν το κανεις ετσι οπως σου ειπα το καπακι εχεις χωρο να βαλεις οσο μεγαλα θες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη καπακιου κ βασης | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 09-05-07 23:59 |
αφαιρεση κοντρων καπακιου | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 01-05-07 00:58 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |
κατασκευη DIY CO2 | GEORGE ARGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-07-05 14:01 |
Κατασκευη DIY CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:56 |