|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω και εγώ την γνώμη μου...
Οπως είπε και ο Νικ25, φρόντισε να ανοίγει και το κομμάτι με τις λάμπες. 12 εκατ. είναι καλό για ορισμένες δουλείες αλλά όχι για όλες. Εϊναι εύκολο να το κάνεις. Απλά βάλε ένα μικρό σταθερό τμήμα πχ 3 εκατ. και σε αυτό στερέωσε με μεντεσέδες τα υπόλοιπα τμήματα. Για ανεμηστηράκια εγώ θα έβαζα 2 Χ 8 εκατ. στο μπρόστινό κομμάτι που ανοίγει ώστε στο πίσω κομμάτι να μπούν οι λάμπες. Για το ύψος, να ξέρεις ότι οι Τ8 θέλουν περίπου 4-5 πόντους με τα στηρίγματά τους. Προσωπικά μου αρέσουν τα καπάκια να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηπως εχεις φοτο απο τους δικους σου ανεμηστηρες?να δω πως ακριβως τους στερεωσες... Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον τροποποιησα το σχεδιο τι λετε με 18w λαμπες<μεγαλυτερες θα ρθω ισα ισα στο μηκος και μαλλον δε χωρανε> χωραει ενα ανεμηστηρακι 8*8 ετσι? λοιπον λεω να βαλω και 2*6cm για εξαερισμο να τα βαλω απ την ιδια πλευρα δηλαδη το ενα διπλα στ αλλο να ρουφανε αερα απο μεσα και να τον φτυνουν η απεναντι δηλαδη το ενα να βαζει αερα στο καπακι<θα ειναι απο την πλευρα που θα ναι και αυτο που χτυπαει την επιφανεια> και το αλλο να τον βγαζει? δεν μου απαντησε κανεις αυτο :
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16103 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το σταθερό κομμάτι το βάζω τερμα πίσω και όχι στη μέση.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το αρθρο σου νικ το χω διαβασει βοηθαει πολυ!λοιπον σημερα πηγα πρακτικερ για να παρω καποια πραγματακια και αυριο θα παω για τα ξυλα η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν εχω αποφασισει ειχε 8αρι κοντρα πλακε θαλασσης με 13€ και 15αρι με 23€ λεω να παρω 8αρι και ποιο φτηνο και ποιο ομορφο απλα ειναι πολυ λεπτο και φοβαμαι μην στραβωσει στην πορεια απο βαρος λαμπων κτλ παιζει κατι τετοιο?αμα δω οτι ειναι στραβο μολις το κοψουν θα το δωσω πισω ενοειται.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Xιλιες φορες 15.Σκεψου και το αλλο.Για να βιδωσεις οτιδηποτε πανω στο 8 δεν υπαρχει ξυλοβιδα μικροτερη απο 12 χιλ αποτε θα χιλιοπεδευεσαι με ροδελλες σαν και μενα (μιλαω εκ πειρας)Το 8 με τον καιρο πιστευω θα στραβωσει...αν δεν στραβωσει στο κοψιμο! |
|
||||
|
||||
![]()
Οπωσδήποτε μεγαλύτερο των 8 χιλοστών..... ¶κου με, εγώ την πάτησα με το 8άρι και στράβωσε και τώρα τρέχω για καινούριο, το οποίο σκέφτομαι να γίνει με πλέξι γκλας.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη καπακιου κ βασης | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 09-05-07 23:59 |
αφαιρεση κοντρων καπακιου | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 01-05-07 00:58 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |
κατασκευη DIY CO2 | GEORGE ARGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-07-05 14:01 |
Κατασκευη DIY CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:56 |