|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι... Αν καταλαβα καλα, ταινιουλες εννοεις τα stick τεστ.
Θες τεστ αμμωνιας που τα stick δεν μετρανε. Μονο τα υγρα. Οχι να μην βαλεις general tonic απο τη στιγμη που αποτι φαινεται τα μικρα δεν το αντεχουν. Μυκητες δεν υπαρχουν ως προσθετο ενυδρειου. Αν εννοεις βακτηριδια, θα εξαρτηθει απο τις μετρησεις αμμωνιας και απο το αν ηδη το εχεις. Ξεκινα παραληλα διαβασμα εδω http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά ήδη νιώθω ανακούφιση που μπορεί κάποιος να με βοηθήσει! Βακτήρια εννοούσα... η αρχάρια!
Ελπίζω να προλάβω τα υπόλοιπα! |
|
||||
|
||||
![]()
Για το νερο χρησιμοποιησε στην προετοιμασια του νερο απο βραστηρα η θερμοσιφωνο.. Ενα παιδικο θερμομετρο μπανιου (των 0,20 ευρω) βοηθαει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να μολυνθουν τα εξαρτήματα, απόχη, σφουγγαράκι καθαρισμού ενυδρείου κ.τ.λ. κ να ξαναρρωστήσουν τα ψαράκια? Αν ναι, τι κάνω?
Επι ευκαιρίας πήρα ένα ψαράκι θερμόμετρο 2.5 e!! Τα υπόλοιπα (υγρό τεστ και αλάτι) πόσο στοιχίζουν περίπου? ------------------------- Καλημέρα σε όλους. Έβαλα ------------------------- έβαλα αλάτι, πήγα και δείγμα από νερό στο pet shop και μου έδωσαν ένα χαπάκι που τα σκοτώνει όλα και για το λόγο αυτό πρέπει να βάζω συχνά βακτηρίδια. Δυστυχώς ο αρσενικός μου είναι βαριά, εχει μείνει η μισή απο την ουρά του και προσπαθεί να κρύβεται και να απομονώνεται. Γενικά κάθεται κάτω. Μου έμειναν 8 μικρά ζωηρούλια ( λίγο κομμένη η ουρά) και η γκαπίνα μια χαρά. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν καλά αυτά. Μου είπαν ότι θα ξαναβγει η ουρά, είναι εφικτό? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ρέα : 08-05-07 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο γκάπυ??? | Neoklis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-04-07 22:03 |
Ζευγάρι Γκάπυ | Celda | Ζωοτόκα | 14 | 06-09-05 09:21 |
Μαζεμένα πτερύγια& νωχελικότητα& ανορεξία. | Konstantinos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 43 | 11-03-05 09:05 |
HELP !!! ’ρρωστα Corydoras aeneus ? | HellRazer | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-08-04 16:17 |
’ρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |