|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να μολυνθουν τα εξαρτήματα, απόχη, σφουγγαράκι καθαρισμού ενυδρείου κ.τ.λ. κ να ξαναρρωστήσουν τα ψαράκια? Αν ναι, τι κάνω?
Επι ευκαιρίας πήρα ένα ψαράκι θερμόμετρο 2.5 e!! Τα υπόλοιπα (υγρό τεστ και αλάτι) πόσο στοιχίζουν περίπου? ------------------------- Καλημέρα σε όλους. Έβαλα ------------------------- έβαλα αλάτι, πήγα και δείγμα από νερό στο pet shop και μου έδωσαν ένα χαπάκι που τα σκοτώνει όλα και για το λόγο αυτό πρέπει να βάζω συχνά βακτηρίδια. Δυστυχώς ο αρσενικός μου είναι βαριά, εχει μείνει η μισή απο την ουρά του και προσπαθεί να κρύβεται και να απομονώνεται. Γενικά κάθεται κάτω. Μου έμειναν 8 μικρά ζωηρούλια ( λίγο κομμένη η ουρά) και η γκαπίνα μια χαρά. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν καλά αυτά. Μου είπαν ότι θα ξαναβγει η ουρά, είναι εφικτό? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ρέα : 08-05-07 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο γκάπυ??? | Neoklis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-04-07 22:03 |
Ζευγάρι Γκάπυ | Celda | Ζωοτόκα | 14 | 06-09-05 09:21 |
Μαζεμένα πτερύγια& νωχελικότητα& ανορεξία. | Konstantinos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 43 | 11-03-05 09:05 |
HELP !!! ’ρρωστα Corydoras aeneus ? | HellRazer | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-08-04 16:17 |
’ρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |