|
|
||||
|
||||
![]()
Eιναι αυτα που πηρα εγω και η τιμη ειναι σουπερ,
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Super τιμή όντως! Mikenuke τι μέγεθος είναι τα δικά σου? Βάλε καμια photo από το tank να γουστάρουμε λίγο..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβασε καμια φωτο απο τα τρικοτι.. Ειδα εχεις βαλει και μια φωτο απο τρικοτι στο avatar σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω προσπαθήσει μια φορα να βγάλω αλλα τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά..Θα προσπαθήσω πάλι σήμερα αν και από photos είμαι άσχετος..Πείτε μου καμια ρύθμιση στην camera για να βγάλω καμια καλή photo..
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς τα αρσενικά και ίδιος το tricoti δεν βγάλαν κάνα καλο χρώμα χθες αλλα προσπάθησα και έβγαλα μερικές photo..Σύντομα θα παρουσιάσω τα ενυδρεία και θα ανεβάσω καλύτερες καθώς και video από το ζευγάρωμα των furcifer.
![]() Mikenuke ανέβασε και εσύ καμια photo να καμαρώσουμε και τα δικά σου.. ![]() B.tricoti & ![]() C.Furcifer both males
|
||||
|
||||
![]()
Ένα βιντεάκι που μόλις τράβηξα..Aμα παρατηρήσετε λίγο μετά τι μέση ο αρσενικός γέρνει όλο το σώμα τεντώνοντας τα πτερύγια προς τα πίσω..Με αυτόν τον τρόπο καλεί τις θηλυκές προς την φωλια του..
![]() http://s26.photobucket.com/albums/c1...t=P1010038.flv
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο βιντεάκι
![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Τροφή για τροπικά ψάρια" Fishy της PET | DJK | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-01-06 14:56 |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |