|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τέλος πάντων χαρά στο κουράγιο σας εσείς που έχετε δίσκους αλλά και άλλα ακριβά ψάρια...
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατα καιρους στο παρελθον ειχα δωσει και 200 ευρωπαιους για ενα δισκο...... ..αλλα οπως λενε οι περισσοτεροι δισκαδες,''η ομορφια δεν εχει τιμη..!!!!!'' ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλά τώρα το είδα...
Η προσφορά του tarek είναι για το ίδιο ψαράκι που κάνει 300 ευρώ; http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16747 το 1ο πάνω-πάνω με 8,5 ευρά only... πόσο μικρό να είναι ώστε να κάνει 8,5 και μεγαλώνοντας να φτάνει τα 300;;;; όχι ότι σκάω κιόλας αλλά από περιέργεια ρωτάω...
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η προσφορα ειναι για τα Cyathofarynx furcifer (και ειναι πολυ καλη τιμη).
300 ευρω κανανε τα Benthochromis tricoti που ειναι παρα πολυ σπανια ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Eιναι αυτα που πηρα εγω και η τιμη ειναι σουπερ,
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Super τιμή όντως! Mikenuke τι μέγεθος είναι τα δικά σου? Βάλε καμια photo από το tank να γουστάρουμε λίγο..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβασε καμια φωτο απο τα τρικοτι.. Ειδα εχεις βαλει και μια φωτο απο τρικοτι στο avatar σου
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Τροφή για τροπικά ψάρια" Fishy της PET | DJK | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-01-06 14:56 |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |