|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με όλα αυτά που λέει και μισώ τους ανθρώπους που κάνουν διάφορα για το χρήμα και πέρα από την ενυδρειοφιλία βέβαια, αλλά δεν μιλώ για αυτές τις ακραίες και ανήθικες περιπτώσεις.
Αν ένας βάλει 2 διαφορετικά είδη πχ aulonocara (που υβριδίζουν κάποια από αυτά εύκολα) και γίνουν μώρα τότε τι; Είναι κακό; Αφού και στη φύση αν συναντιώντουσαν θα υβρίδιζαν απλώς τα χωρίζει η απόσταση και το περιβάλλον που ζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα την απάντηση στο ερώτημά μου (επιτέλους).
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης διάβασε και αυτό απο την 4η παράγραφο και μετά. Θα σου λυθούν ίσως και άλλες απορίες!
![]() http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._maculatus.htm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ: Σήμερα στη φύση έχουν απαντηθεί υβριδισμοί, για τους οποίους δε φρόντισε η φύση, αλλά η παρέμβαση κάποιων ανθρώπων που προσπάθησαν να το παίξουν Θεοί...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, τελικά περισσότερος πανικός θα πρέπει να γίνεται όταν υπάρχει κίνδυνος υβριδισμού!!!
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είδη υβριδίζουν; |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που το ξανασκέφτομαι.... Ίσως είναι και άσχετο. Αλλά με την λογική αυτή τα σκυλία που προέρχονται απο διασταυρώσεις θεωρούντε και αυτά υβρίδια; Πχ διασταυρωση γκριφον και κανις που βγαίνει το γνωστό σε όλους μας γκριφον κανις. Αυτο είναι υβρίδιο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπααααα...Ένας μυγάς είναι υβρίδιο; Ή μήπως κάνω λάθος!
Νομίζω ότι οι μυγάδες και οι διασταυρώσεις σκύλων έχουν πολλά κοινά. Όπως πχ εμείς καταγόμαστε από τους πιθήκους, τα σκυλιά από τους λύκους, ένας μαύρος και ένας λευκός είναι άνθρωποι με διαφορές ανάλογα με το περιβάλλον που ζουν, όπως και τα σκυλιά. Αλλά παρ' όλ' αυτά δεν μου φαίνεται σωστό γιατί το ίδιο συμβαίνει και με τις aulonocara και αν υβριδίσουν τραβάμε τα μαλλιά μας...... Άρα κάποιος που το έχει ψάξει εις βάθος ας απαντήσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 06-04-07 στις 07:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκυλια και οι ανθρωποι κανουν μιξεις επειδη το θελουν, οχι επειδη τους κλεισανε σε ενα κλουβι και δεν εχουν αλλη επιλογη. Τι λες;
|
||||
|
||||
![]()
Γειά,
να αποφεύγη κανείς τα υβρίδια είναι μία άποψη προσωπική. Δέν νομίζω οτί μία απάντηση θα σου λύσει την απορία. Γιατί να αναπαραστήσω έναν βιότοπο και να βάλω μέσα περίεργες διασταυρώσεις που δέν υπάρσουν εκεί? Τι θα κερδίσω? Θέλει προσοχή όταν διαλέγουμε ένα ψάρι,μερικά κυκλοφορούν σάν 'προιόν επιλεκτικής αναπαραγωγής' ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14571 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί..? | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 12 | 04-04-07 08:05 |
Μα γιατί ρε παιδιά? | dimitrisgiannoulakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-04-07 11:27 |
Γιατί Ξύνονται ;; | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 13-12-06 20:31 |