|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
την ποσταρω απλα για να δειτε το ''παρκινγκ'' των δισκων,την πρωτη μερα που στηθηκε το ενυδρειο,και μεταφερθηκαν τα ψαρια στο νεο τους τανκ απο το παλιο...(γιαυτο τον λογο υπαρχει και η θολουρα....)
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να και μία δικιά μου για να χαλαρώσουν οι τανκγανόφιλοι του GAB
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη η φωτο σου χρησταρα,αλλα παρα τον χαρακτηρα των ψαριων που πρεσβευεις,και ομολογουμενως τελεια φωτο .....δεν συγκρινεται σε ομορφια με τις παρκαρισμενες καλλονες παραπανω.....(εστω και θαμπες..!!!)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η προσπάθεια μου στην τελευταία φωτογραφία ήταν να πιάσω όσο καλύτερα γίνεται το βάθος και να τονίσω την αντίθεση του χώρου όπου βρίσκετε το ψαράκι μου(κογχύλι,πέτρα,φυτό)όχι τόσο του μοντέλου,άν την βάλεις στην οθόνη θα καταλάβεις τον σκοπό μου.
Απο κει και πέρα τα χρώματα και η ομορφιά του δίσκου δίνουν άλλη χάρη σε μία φώτο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω,πω...Αισχος...Χαλια...Δεν βλεπονται...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι να βαλουμε τωρα εμεις οι κοινοι θνητοι... ![]() Συγχαρητηρια. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε τι το περάσατε εδωπέρα να βάζετε τα ενυδρεία σας στο ποστ μου? δεν συγκρίνονται αυτές οι αηδίες μπροστά στην κουφάλα του ενυδρείου μου. ουστ!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|