|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η τεχνικές προδιαγραφές της μηχανής σου είναι εδώ http://www.steves-digicams.com/2001_...canon_s30.html Τώρα,αν προσπαθήσεις να τραβήξεις με φλας,κάνε ένα οπτικό ζοομ(το μεγαλύτερο) και περίμενε τον δίσκο σε μία γωνιά(μήν τον κυνηγάς και περίμενε να μείνει λίγο ακίνητος),προσπάθησε να μήν κουνάς την μηχανή. Φρόντισε να υπάρχει κάτι απο πίσω του και τράβα τον απο πάνω(όχι στην ευθεία),για να σπάσει το φλας και να μήν φαίνεται. Τώρα άν τραβήξεις χωρίς φλας(που είναι και το σωστό),ανέβασε το iso στα 800,άναψε τα φώτα του δωματίου(γιατί χρειάζεσαι το φώς) και την ώρα της λήψης να μήν αναπνέεις ![]() Στης 10 αν σου βγούν οι 2-3 καλές θα είμαστε οκ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() χρηστο,αν θελεις πες μου σε πμ την αποψη σιου για τη μηχανη μου,που δεν σου κρυβω οτι την λατρευω απο τοτε που την εχω(και την εχω αρκετα χρονακια)......ευχαριστω φιλαρακι μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακούγεται παράξενο, δυσκολο κτπ ..... αλλά try it ... ακόμα και αυτό το "τράνταγμα" του σώματος απο την καρδιά μπορεί να "κουνίσει" μια ληψη ...
|
||||
|
||||
![]()
Ειλικρινά σας ζηλεύω.... πραγματικά είναι υπέροχες οι φωτογραφίες .... πόσο θάθελα να ήξερα όσα ξέρετε. Το να φωτογραφίζεις είναι εύκολο όλοι εμείς το κάνουμε αλλά ο γνώστης της φωτογραφίας και της φωτογραφικής φαίνεται από πολύ μακριά. Παιδιά σας συγχαίρω και για τις φωτογραφίες αλλά υποκλίνομαι στις γνώσεις σας. Τώρα κατάλαβα σ αυτά τα ψηλά σκαλοπάτια της ζωής που είμαι πόσα πράγματα άφησα ανεκμετάλλευτα, πόσες γνώσεις μπορούσα να πάρω και όμως άλλες τις άφησα πίσω χωρίς να τις κοιτάξω και άλλες δεν τις γνώρισα καθόλου. Γιαυτό εκμεταλλευτείτε εσείς όσο μπορείτε αυτό τον υπέροχο κόσμο των γνώσεων που τώρα είναι απλόχερα δοσμένος σε όλους μέσων των ιστοσελίδων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Oχι δεν εχω συγκεκριμενο.ξεκιναω κατι σαν σκεψη και σιγα σιγα το περναω στον καμβα οπως το φανταζομαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|