|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν βρίσκομαι στην αναζήτηση καλού βράχου...Το πρόβλημά μου όσον αφορά την καθυστέρηση είναι ότι περιμένω να ολοκληρώσω κάποιες υποχρεώσεις και μετά να αφιερωθώ...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλο βραχο εχει φερει ο Γιωργος στο Περιστερι απ οτι εμαθα. Βαλε ομως και πλωρη για ενα καλο σκιμερ που θα χρειαστεις συντομα.
4-8-2006 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 23-04-08 στις 17:24 |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου καλωσηρθες στον μαγικο κοσμο του reef....
![]() νομιζω,οπως ειπε και ο γιαννης,οτι με 20,25 κιλα βραχο θα εισαι ενταξει. βαλε μεσα τον βραχο,ξεκινα τους κυκλοφορητες,και θα δεις στην πραξη αν η κυκλοφορια σου ειναι ικανοποιητικη..... παντως εγω την εξοδο απο το φιλτρο θα την εβαζα για αναταραξη της επιφανειας.. ![]() σου ευχομαι καλη συνεχεια...... |
|
||||
|
||||
![]()
Ο φιλος μας εχει skimmer ...V2 600 που ειναι μια χαρα , αν εξαιρεσεις το μπουγιο
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είπα να βάλω δοκιμαστικά και τις πρώτες μου φωτογραφίες από το ξεκίνημα.Η μία είναι πριν ρίξω τον αραγωνίτη και η άλλη με τη θολουρα(έχει φύγει ήδη) μετα...Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ακόμα.Οι επόμενες θα έχουν και το βράχο μέσα...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε και καλή αρχή!
Παρότι την κούραση και το "άγχος" που περνά κανείς από αυτή την φάση, μπορώ να πω οτι είναι από τις καλύτερες στιγμές ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα παρέλαβα το βράχο από το Γιώργο απ τη Ζωοφιλία (σε ευχαριστώ accnt).Ο βράχος είναι φοβερός γεμάτος κοραλλίνη...Τον έριξα μέσα και σε λίγο θα ανεβάσω και φωτος (μόλις αποφασίσω το aquascape...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω πετυχες την προσφατη καλη εισαγωγη βραχου ...καλη φαση !
Περιμενουμε φωτο asap ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι οι νεες φωτος οεεοοο.....???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |