|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο φιλος μας εχει skimmer ...V2 600 που ειναι μια χαρα , αν εξαιρεσεις το μπουγιο
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είπα να βάλω δοκιμαστικά και τις πρώτες μου φωτογραφίες από το ξεκίνημα.Η μία είναι πριν ρίξω τον αραγωνίτη και η άλλη με τη θολουρα(έχει φύγει ήδη) μετα...Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ακόμα.Οι επόμενες θα έχουν και το βράχο μέσα...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε και καλή αρχή!
Παρότι την κούραση και το "άγχος" που περνά κανείς από αυτή την φάση, μπορώ να πω οτι είναι από τις καλύτερες στιγμές ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα παρέλαβα το βράχο από το Γιώργο απ τη Ζωοφιλία (σε ευχαριστώ accnt).Ο βράχος είναι φοβερός γεμάτος κοραλλίνη...Τον έριξα μέσα και σε λίγο θα ανεβάσω και φωτος (μόλις αποφασίσω το aquascape...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω πετυχες την προσφατη καλη εισαγωγη βραχου ...καλη φαση !
Περιμενουμε φωτο asap ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι οι νεες φωτος οεεοοο.....???
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ που βρίσκομαι είναι λιγάκι δύσκολο να μπορέσω να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά υπόσχομαι ότι θα το προσπαθήσω σύντομα να βάλω έστω και μία....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά αυτη είναι η μια και μοναδική φώτο που κατάφερα να βγάλω με το κινητό μου.Το aquascape είναι αυτό λόγω του μικρού βάθους του ενυδρείου μου.Ο βράχος είναι 20 κιλά και ο αραγωνίτης 40.Μόλις χθές μπήκε και ο πρώτος μου κάτοικος ένα threespot damselfish που μου τον έστειλε ο Γιώργος από το Περιστέρι και παρά την ταλαιπωρία του είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν φάνηκε καθόλου στρεσαρισμένος από την πρώτη στιγμή.Περιμένω τις πολύτιμες παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |