|
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδανικότερο θα ήταν να του έβαζες μια θηλυκιά για να γίνουν ζευγαράκι αφού είναι ψάρια που και στο φυσικό τους περιβάλλον ζουν σε ζευγάρια.
Απλά θα σου έλεγα, μιας και φαίνεται πολύ νταής ο αρσενικός σου, προτού βάλεις τη θηλυκιά να τον απομακρύνεις 2-3 μέρες σε άλλο ενυδρείο ώστε να εγκλιματιστεί καλύτερα η θηλυκιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Mα και η προηγούμενη θηλύκια μια χαρά εγκλιματίστηκε!!
στην αρχή ταίριαξαν και ήταν συνεχεία μαζί. Ζευγάρωσαν, γέννησε και λίγες μέρες αφού βγήκαν τα μικρά την σκότωσε!! (oλα αυτά πριν 2 βδομάδες) δεν θέλω να βάλω άλλη! τι μου λέει πως δεν θα ξανακάνει το ίδιο??? Κανένα άλλο ψάρι μπορώ να βάλω??? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσα μαζι με το convict να βαλω ένα Black Ghost?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι. Είναι πολύ λίγα τα λίτρα που διαθέτεις.
Μπορείς όμως να βάλεις κάποιο είδος πλεκόστομου ή κάποιο άλλο γατόψαρο που να έχει παρόμοιες ανάγκες σε ότι αφορά την χημεία του νερού. Θα επιμείνω όμως στο να ξαναδοκιμάσεις να βάλεις μια θηλυκιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Να ξαναδοκιμάσω! αλλά γιατί αυτή τι φορά να μην την σκοτώσει? εγώ πιστεύω πως αν βάλω θα ξαναγινεί το ίδιο!!!
παίζει να του έφταιγε η συγκεκριμένη θηλύκια? κανένα severum κάνει? η είναι μικρό το ενυδρείο?? θέλω ένα ψάρι παρόμοιο σε μέγεθος ώστε να μην μπορεί να του επιτεθεί... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS222 : 12-03-07 στις 14:34 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα 100 λίτρα είναι λίγα και γενικά έχεις πολύ λίγες επιλογές για κιχλίδες (εννοείται πως δεν μπορείς να βάλεις severum).
Τα convicts ζούνε σε ζευγάρια ολόκληρη τη ζωή τους. Τώρα τι μπορεί να πήγε στραβά με το δικό σου ζευγάρι; Ίσως ο αρσενικός είδες τη θηλυκιά να τρώει μερικά μωρά και να της επιτέθηκε. Βέβαια, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
αγορασε μια θυληκια μεγαλυτερη απο αυτον για να τον κανονήσει αν της κανει τπτ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
Συνδυασμός convict με...; | didymos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-02-07 00:59 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Convict κικλίδες.... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-11-04 13:48 |