|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα χρειαστεις χαλικι σιγουρα κι αλλο - αγορασε καινουργιο για το νεο ενυδρειο - αν βγαλεις απο το παλιο θα αγχωσεις τα ψαρια και πιθανον να ανεβασει και τιμουλες το νερο.
Συμπληρωνε με νερο τετοιο που να ειναι ιδιο με το νερο που εχεις στο παλιο ενυδρειο, δεν ξερω τι νερο εχεις στο παλιο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αρε τυχερε να εφτιαχνα και εγω ενυδρειο με δισκους.....
το 40% γιατι να μην ειναι το νερο απο το ενυδρειο σου το θεμα ειναι οτι μπορει να πεσει πολλη το Ph και η σκληροτητα αλλα δε νομιζω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ποπο θα σε παρακαλουσα να διαβαζεις τα μηνυματα πριν πεις μια ασχετη γνωμη που μπορει να μπερδεψει κοσμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Η επειχήρηση τελικά δεν έγινε εχτές...
Δεν βρήκα ακόμη χαλίκι και αρκετά φυτά.Θα γίνει την επόμενη παρασκευή που έρχεται, αφού προετομαστώ ακόμα λίγο. έχω περίπου στα 60 λίτρα Α/Ο και τα έχω φυλαξει σε πλαστικά μπουκάλια του νερού, καινούργια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν τα βάζεις μέσα στο ενυδρείο? ούτως η άλλως εκεί θελεις να καταλήξουν! Δεν βλέπω το νόημα να τα κρατάς σε μπουκάλια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...............
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεχαστηκα....
έβαλα ήδη σήμερα πρώτη δόση..!! Πότε να ξαναβάλω....? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις τελειωσει με τα υπολοιπα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο δουλευει κανονικά, φυτά υπάρχουν λίγα αλλά θα μπουν κι΄αλλα αργλότερα...
Τι ακριβώς εννοείται..?
|
||||
|
||||
![]()
εσυ τι εννοεις οτι εβαλες πρωτη δοση.....ξαναγραψε σε πια φαση βρισκεσαι...νομιζω πως μας εχεις μπερδεψει λιγο.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Φωτογραφίες από είδη Ξιφοφόρων και υβρίδια τους | halvas69 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 27-04-05 12:28 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |