|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν το ειπα ακριβως ετσι. Αν μεταφερει οσο πιο πολυ νερο μπορει (για να εχει να φτιαξει οσο λιγοτερο καινουργιο νερο μπορει) και ολο το υλικο του παλιου φιλτρου - για τα ιδια ψαρια, δεν χρειαζεται κανενα επιπλεον στρωσιμο, μπορει να κανει την μεταφορα αμεσως.
Αυτο προυποθετει οτι χαλαει το παλιο ενυδρειο, πραγμα που ετσι εχω καταλαβει η κανω λάθος? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρα έχω 2 δίσκους αλλά ΄στο σψθβαλινε σκέφτομαι να βάλω σύνολο 5...είμαι σωστός..? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θα μπορέσω να βάλω νερό από το παλιό ενυδρείο στο καινούργιο γιατί μέσα υπάρχουν οι δίσκοι.Που θα τους βάλω...? Σκέφτικα να τους δώσω σε πέτ σοπ για λίγο καιρο αλλά μου είπατε ότι δεν είναι καλή ιδέα... Θα στήσω το ενυδρείο το καινούργιο, βάζοντας βιολογικό υλικό από το παλιό ενυδρείο στο καινούργιο και θα περιμένω λίγο καιρό να στρώσει...Θα πάρει αρκετό καιρό..?
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Carebean pirate : 31-01-07 στις 13:24 |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί κάνεις τα εύκολα δύσκολα?
Όταν έχεις τεστάρει το νέο ενυδρείο και όλα είναι οκ, θα μεταφέρεις τα ψάρια σε 2-3 κουβάδες. Θα βάλεις όλο το νερό από το παλιό στο νέο ενυδρείο, τα φίλτρα, το υπόστρωμα και θα συμπληρώσεις φρέσκο νερό (σε σωστή θερμοκρασία). Βάζεις τα ψάρια μέσα και είσαι έτοιμος. Το έχω κάνει και γι΄ αυτό στο προτείνω. Είναι πανεύκολο…..
|
||||
|
||||
![]()
Η αναλογία είναι καλή όμως..? (150 παλιού ενυδρείου + 300 λίτρα από όσμωση και νερό δικτύου...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η περισσότερη βιολογία δεν είναι στο νερό, αλλά στα φίλτρα μας και στο υπόστρωμα. Σου είπα το έχω κάνει δεν είναι τπτ.
Δηλ. μερικοί που κάνουν αλλαγές νερού 50%? Τι γίνεται τότε. Απλά θέλει προσοχή στη θερμοκρασία, στο Ph και την σκληρότητα των νερών.
|
||||
|
||||
![]()
θα κανεις αυτο που σου ειπαν τα παιδια (χαλας το παλιο και στηνεις στρωμενο το καινουργιο) αλλα κανε και μετρησεις ..μη ριξεις ολα τα υπολοιπα 300λιτρα με τη μια ....μη τυχον χρειαστεις και νερο δικτυου....ειπαμε πως δεν θελουμε μεγαλες μεταβολες σε ph gh kh ....οσο μικροτερες γινεται.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Φωτογραφίες από είδη Ξιφοφόρων και υβρίδια τους | halvas69 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 27-04-05 12:28 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |