|
|
|||
|
|||
![]()
Μιλάμε για πολύ φώς!!!
Ένσταση έχω και για την gelaxea. Πολύ επικίνδυνη σε τόσο μικρό ενυδρείο. Μου έχει φέρει ο Μαρίνος και μια caulastrea για σένα! και βέβαια περιμένουμε τις φωτό για να δούμε....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την galaxea εχεις δικιο Γιαννη ...αλλα αμα δεις σε τι κατασταση ειναι η κακομοιρα , θα την λυπηθεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο απο το reefακι μου. Δεν ειναι και οι καλυτερες γιατι τωρα μαθαινω τη μηχανη μου (υπαρχει προβλημα με το white balance
![]() H μηχανη ειναι μια NIKON D80 με τριποδο Giottos Fotostativ VT-808 GTVT808 . Ολα τα κοραλια που ηρθαν στα χερια μου ,ζουν ακομα και τα sps μεγαλωνουν σιγα σιγα ...οι κοραλινες οπως θα δειτε κανουν παρτυ ... Ψαρια δεν υπαρχουν ακομα.Το ενυδρειο τρεχει ετσι 2 και κατι μηνες. Επανερχομαι με ονοματα κοραλιων και περιμενω εντυπωσεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερό. Μπράβο Βασίλη. Μου αρέσει πάρα πολύ.
Αν δω πότε θα καταφέρω να το δω και από κοντά...
|
|||
|
|||
![]()
Θεαματικότατο το αποτέλεσμα! Πεντακάθαρο σύστημα και πολύ καλός φωτισμός. Τα συγχαρητήριά μου!
Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το reefάκι Βασίλη. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει…
![]() Το στήσιμο του βράχου μου αρέσει πολύ δίνει όγκο. Και που να μεγαλώσουν τα frags ! (Το είπα σωστά ![]() ![]() Κάποια στιγμή υπολόγισε και πες μας το συνολικό κόστος. Σίγουρα θα έχεις κι εκεί πρωτιά γιατί θα έχεις πετύχει να βρεις λύσεις τεχνικά άριστες και οικονομικά συμφέρουσες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Το κοστος ηταν :
-Ενυδρειο (γυαλα) 45χ58χ45 : 70 ευρω σε μαστορα -Πλεξι για την πλατη 45χ13χ45 μαζι με χλωροφορμιο και φυρα: 20 ευρω -Κυκλοφορητες (2χ1000+2χ600) : 55 ευρω -Θερμαντηρας : 19 ευρω -Προβολεας : 30 ευρω -Ηλεκτρονικο Ballast MH 150 watt (μπηκε εκ των υστερων) : 60 ευρω -ΜΗ 150 14Κ ΑΙΗUA : 20 ευρω -Ανεμιστηρες : 28 ευρω -Βαση απο παγκο κουζινας (απο ρεταλια του praktiker) + 4 ποδια :30 ευρω -Ζωντανη αμμος Carib sea 2 σακια x 9 κιλα : 70 ευρω -Ζωντανος βραχος : 120 ευρω (10 κιλα περιπου) -Αλατια/ζουμια/χημικα υλικα κλπ για 7-8 μηνες : 80 ευρω (πανω-κατω) -θερμομετρα/χρονοδιακοπτες/μαγνητες αλγης κλπ : 20 ευρω Τα περισσοτερα -θελω να πιστευω ![]() Πιθανες εξοικονομησεις : 1) Ενυδρειο : αν το εφτιαχνα μονος μου , θα γλυτωνα 30-40 ευρω περιπου 2)Πλεξι : αν δεν εκανα κουτι αλλα μονο χωρισμα θα γλυτωνα 10 ευρω 3)Προβολεας : αν επαιρνα μονο τον προβολεα χωρις το μαγνητικο Ballast που περιειχε (το οποιο και μου ειναι αχρηστο εφοσον εβαλα ηλεκτρονικο) θα γλυτωνα 10-15 ευρω. Προς το παρον , του λειπει ενα -απαραιτητο- συστημα αναπληρωσης νερου στο οποιο και ''δουλευω'' τωρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
Log in | Juan | Greek Aquarist's Boards | 1 | 16-12-04 17:49 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |