|
|
|||
|
|||
![]()
Και τώρα το συγκεκριμένο ενυδρείο βρίσκεται στην κατοχή μου...
¶ντε να δούμε τι θα κάνουμε..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χίλια ευχαριστώ φίλε μου ... Όλα πάνε καλά , περπατάω ήδη την δεύτερη βδομάδα με ζωντανό βράχο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη συνεχεια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και πιό πολύ απ' όλους τον σκύλο του Tricky που όταν πήρα να παρω το ενυδρείο μόνο που δέν με π...........
![]() ![]() Το ενυδρείο είναι στην δεύτερη βδομάδα στρωσίματος (μία βδομάδα με ΖΒ 10 κιλά) ... Βασικά απο εξοπλισμό εχω κρατησει τους κυκλοφορητές του tricky και έχω προσθέσει ένα skimmer JAD wg -310 ,ένα θερμαντήρα JBL ,βιολογικό φίλτρο το οποίο έφτιαξα μόνος μου (φώσφορο και αντιάνθρακα)... Σήμερα έκανα το πρώτο τεστ και είχαμε τα εξής αποτελέσματα: PH 8,5 KH 11 NH4/NH5 0,5 ![]() NO2 1 ![]() NO3 ![]() PO4 0 Για δύο βδομάδες νομίζω είναι φυσιολογικό να έχω ακόμη αμμωνια ε? Α απο εκεί που πήρα το ΖΒ μου είπαν οτι είναι κουραρισμένος , για κάθε ενδεχόμενο δεν πολυανοίγω τα φώτα (γύρω στις τρείς ωρες την μερα) και μέχρι στιγμής δεν έχω άλγη... Σήμερα πρόσθεσα 4 blue hermits για να είμαι έτοιμος όταν θα γίνει το μπάμ ... ![]() Δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα με αυτές τις μετρήσεις ε? Εξάλλοθ δεν πρόκειται να βάλω οτιδήποτε άλλο ζωντανό μέχρι να κλείσει το ενυδρείο 1,5 μήνα |
|
|||
|
|||
![]()
Για κουραρισμένο βράχο πολύ είναι να έχεις αμμωνία μετά από 2 βδομάδες. Όπως και να έχει υπομονή και θα μηδενιστει.
Θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να μηδενιστεί η αμμωνία και μετά να βάλεις ερημίτες. Υπομονή μελετημένες και ποροσεκτικές κινήσεις και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Καλή συνέχεια!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thediscusman : 26-04-09 στις 15:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Μη ρίχνεις τροφή (αν ρίχνεις) εφόσον έχεις αμμωνία από το βράχο.
καλή συνέχεια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
Log in | Juan | Greek Aquarist's Boards | 1 | 16-12-04 17:49 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |