|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bolbitis heudelotii όμορφο είναι.. Microsorum pteropus είναι επίσης πολύ όμορφο.θα το ψάξω στην Θεσσαλονίκη και είναι δύσκολο για μένα να κατεβαίνω συνεχεία θα δω μάλλον έχω κατάληξη σε αυτά τα δυο.ένα δεξιά και ένα αριστερά.είναι και στην κατηγορία που δεν τρώγονται από της κιλχίδες οπότε από μια μεριά είμαστε εντάξει.και από απαιτήσεις είναι στα εύκολα φυτά.
κερατόφυλλο μέσα σε κιλχίδες είδα και δεν το τρώγανε.λέτε να το δοκιμάσω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η κοπελα μου εχει δυο ενυδρεια 100 και 150 λιτρων. Στο πρωτα εχει 4 labido ενω στο δευτερο 4 aulonacara. Και στα δυο βαζει οτι φυτο της κατεβει στο κεφαλι. Ειδικα οταν ηρθε μια μερα και μου ζητησε κλαδεματα heteranthera, εσκασα στα γελια. Το γελιο ομως μου κοπηκε οταν περασα προχθες μια βολτα απο το σπιτι της και ειδα το κλαδεματακι να εχει γινει ολοκληρο και ανθισμενο παρακαλω mother plant! Αν ομως ο αριθμος των ψαριων ειναι μεγαλος, ουτε vallisneria που λεει ο λογος δε θα μεινει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα έλεγα να μην το παραφορτώσεις με φυτά, θα χάσει το ύφος του. Στη θέση σου αν ήμουν και ήθελα κάποιο φυτάκι ακόμα θα έβαζα βαλισνέρια πίσω από την αριστερή πέτρα (να ξεκινάει από γωνία μεριά) και τέλος από φυτά. Επίσης θα έβαζα κάποια πολύ μικρά πετραδάκια μπροστά από τις πέτρες σου (στην βάση τους) για να φαίνεται πιο φυσικό και ομαλό.
υ.γ: θέλω να σου πω πως μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η ιδέα με το ενυδρείο σου που θα κάνω σίγουρα ένα τέτοιο ενυδρείο στο κοντινό μέλλον. (αντιγραφή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προς θεού δεν θα βάλω πολλά φυτά είπαμε 1-2 να μην χάσει και το ύφος του.
υ.γ: θέλω να σου πω πως μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η ιδέα με το ενυδρείο σου που θα κάνω σίγουρα ένα τέτοιο ενυδρείο στο κοντινό μέλλον. (αντιγραφή ![]() με το καλό σου εύχομαι ότι καλύτερο και ακόμα πιο όμορφο από το δικό μου ![]() ![]() ειλικρινά όταν έκανα την παρουσίαση δεν πίστευα ότι θα αρέσει σε κανέναν εκτός από εμένα.να σαι καλά παντός.για έναν αρχάριο σαν και εμένα του δίνει θάρρος ότι αρέσει σε κάποιους εμπειρότερους το ενυδρειο του να συνεχίσει και στο μέλλον για ακόμα καλύτερα,ομορφότερα και πιο προσεγμένα ενυδρεία. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο όλο καλές κριτικές αποσπάς!!!! Τί θα γίνει με την πάρτη σου;;; Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις όλους;;; Νομίζω και εγώ πως δε χρειάζεσαι άλλα φυτά...
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά έχω τρελαθεί με αυτό το ψάρι http://www.cichlid-forum.com/articles/l_mbamba.php
στην Ελλάδα υπάρχει?μπορώ να το βρω εύκολα? |
|
|||
|
|||
![]()
Ρωτα στην Αβυσσο τηλ.210-8838334.Ειχε...αλλα η αποσταση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nice
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πατριωτη ειναι υπεροχο τελικα Συγχαρητηρια |
|
||||
|
||||
![]()
αραγε υπαρχει το ενυδρειο μετα 2μιση χρονια??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά , όχι το ενυδρείο δεν υπάρχει πλέον γιατί μας έσπασε πριν από λίγους μήνες.
mentor 50 σε ευχαριστώ πολύ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Σύνθεση ενυδρείου Malawi 250 lt | Xotikouli | Malawi | 1 | 16-10-06 17:45 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |