|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
mmbuna για φιλτρο επειδη δεν θα ελεγα οτι ειμαι βαρύ χέρι αλλα χουβαρντάς
![]() οσον αφορα τα acei που ανεφερεσ τι προτεινεισ?ενοοω σε αριθμο.χωρανε? μπορουν συμβιωσουν ολα μαζι?μην εχουμε μαλωματα θα μπει τισ επομενεσ ημερεσ μαυρο φοντο και θα δειξει πολυ καλυτερο ειναι μεσα στα σχεδια. ξερω οτι λαθη εγιναν και πιστευω ειναι οτι καλυτερο να μαθαινουμε απο αυτα για να μην γινουν την επομενη φορα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 2 είδη είναι πολύ, μα πολύ safe όσο αφορά στον υβριδισμό (ποτέ 100%, αλλά πολύ κοντά του).
Για φίλτρο, το 2215 δεν το ξέρω, χρησιμοποιώ τα 2217 χρόνια και είναι σκυλιά και αθόρυβα (περίπου 1000 λαω) |
|
||||
|
||||
![]()
για τα κυβικα σου το πλεον καταλληλο....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι λεω klaz οτι θα ειναι καλο.αλλα μελλοντικα γιατι ηρθαν πολλα παιδακια στην πορτα μου για καλαντα και καταλαβενετε δεν εχει μεινει λεπτο
![]() ![]() ![]() ηθελα να σε ευχαριστησω για τις αμετρητεσ σελιδες που μου εδεινες να διαβαζω και με ζοριζες συνεχεια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ώραιο φίλε μου το ενυδρείο σου,αν και κιχλίδες
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου εχουμε ιδιο ενυδρειο αν δε κανω λαθος.Εβαλα EHEIM compact 600(κυκλοφορητης με ρυθμιση εως 600λιτ/ω) ο οποιος χωραει στο διαμερισμα και τα παει τελεια εδω και ενα 4μηνο.(στα 29 ευρω)
|
|
||||
|
||||
![]()
JONNY δεν μπορω να πω για αλλα ψαρια αλλα απο την πολυ μικρη επαφη μαζι τους ειναι 0ολα τα λεφτα.να εχεις κανενα λιτρο καφε και να τα βλεπεις πως συμπεριφέρονται.να τα δοκιμάσεις ειναι για μενα ιδιαιτερα ψαρακια οι κιλχιδες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lmaikl σου εστειλα π.μ. αλλα τελικα το βρηκα απο την σελιδα τις eheim.φαινεται μικρος.αλλα υπαρχει ενα αλλα.θα προλαβενει να γινεται η ολη διαδικασια.δλδ τα βακτυριδια θα προλαβενουν να κανουν την δουλεια τους???????
|
|
|||
|
|||
![]()
Oυτε μια anubia;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Σύνθεση ενυδρείου Malawi 250 lt | Xotikouli | Malawi | 1 | 16-10-06 17:45 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |