|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O συγκεκριμένος κάνει για μικρά ενυδρεία και από ότι έχω διαβάσει θέλει συχνά να καθαρίζετε την μεμβράνη γιατί αλλιώς δεν κάνει καλή διάχυση.
Γιατί δεν ρίχνετε το διοξείδιο στην είσοδο του εξωτερικού σας φίλτρου ; |
|
|||
|
|||
![]()
χρησιμοποιω ενα παρομιο διαχητηρα της tetra με μεμβρανη και οπως τα λεει ο george ειναι δυστροπα...συνεχεια καθαρισμα θελει η μεμβρανη..δεν ειναι δυσκολο αλλα και γιατι να μπλεξεις...
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώ σκάλα της dennerle αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στα 120l έχω τα κλασικό κακάσχημο κουτί και δεν έχω δοκιμάσει να το συνδέσω για να είμαι ειλικρινής
|
|
||||
|
||||
![]()
σκέφτομαι να φιάξω έναν διαχυτήρα diy σαν αυτόν στο λινκ που δώσατε. μόλις βρω λίγο χρόνο θα γίνει και θα δοκιμάσω, αν τα αποτελέσματα είναι καλά θα κάνω παρουσίαση
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ρε παιδια δεν ειναι αυτος ο διαχυτης.
Αυτος ειναι μουφα. ο δικος μου ειναι αυτος :http://www.aquaristic.net/shop/shop....rio%20reactor/
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διάχυση CO2 - με Φίλτρο Νερού Ρολογιών | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 05-09-07 22:56 |
Co2 και Διάχυση | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-05-06 16:48 |
Διάχυση CO2 | nigeron | Δίσκοι | 10 | 05-11-05 21:17 |
Σκαλαρια στη μαχη. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 22-10-05 18:51 |
DIY CO2, Διάχυση | ThDam | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-10-05 21:43 |