|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, κακά τα ψέματα, όλοι οι διαχυτήρες άντε κάθε 15 ημέρες θέλουν συντήρηση. Εγώ έχω τον Ferplast και κάθε 15 θέλει καθάρισμα αλλά και Τunze ενος φίλου μία απο τα ίδια. Η σκάλα της Hagen παλιότερα το ίδιο. Προσωπική μου εκτίμηση οι διαχυτήρες είναι πιο αποτελεσματικοί απο την σκάλα της Ηagen.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα προσθέσω πως αν μιλάμε για σχετικά μεγάλο ενυδρείο, τότε μόνο ο διαχυτήρας κάνει τη σωστή δουλειά. Στα πιο μικρά ενυδρεία και η γνωστή σκάλα της hagen είναι αποτελεσματική.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απολύτως ότι η σκάλα δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του διαχυτήρα σε καμία περίπτωση. Πάντως το διαχυτήρα της ferplast δεν το καθαρίζω τόοοσο συχνά και μάλιστα μερικές φορές που πήγα να καθαρίσω το σφουγγαράκι εισόδου του νερού στο δεκαπενθήμερο, ήταν εντελώς καθαρό (ούτε άλγη ούτε απομεινάρια φυτών κλπ) . Αυτό σίγουρα έχει σχέση φαντάζομαι και από το σημείο που βρίσκεται κρεμασμένος και πιθανώς από διάφορα αιωρούμενα απομεινάρια από τα φυτά που μπορεί να κλείσουν την εισροή. Όσο για το σφουγγαράκι εξόδου ναι δημιουργείται και βιολογία που είναι καλή. Πάντως Ghostship η προτεινόμενη κατασκευή του lasal φαίνεται πολύ λειτουργική και αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσεις.
Φιλικά Ανδρέας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas301 : 07-02-07 στις 14:15 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μερικοί θέλουν....... κάθε 6 μήνες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διάχυση CO2 - με Φίλτρο Νερού Ρολογιών | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 05-09-07 22:56 |
Co2 και Διάχυση | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-05-06 16:48 |
Διάχυση CO2 | nigeron | Δίσκοι | 10 | 05-11-05 21:17 |
Σκαλαρια στη μαχη. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 22-10-05 18:51 |
DIY CO2, Διάχυση | ThDam | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-10-05 21:43 |