|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ακουσει οτι εχουν και μικρη διαρκεια ζωης ειναι αληθεια...??
|
|||
|
|||
![]()
ελπιζω ολα να πανε καλα και σε λιγο καιρο να ετοιμαζο τη γενηστρα μου για τα μωρα
αλλα πρην λιγο που εκλεισα τα φοτο ακομα πολυ χλομα τα ειδα και ουτε ενα με κοκκινη κοιλια αλλα ακομα νωρης ειναι οποτε υπομονη |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα τα δεις με πιο έντονα χρώματα. ¶φησέ τα πρώτα να εγκλιματιστούν καλά.
5 ραμιρέζι είναι πολλά για τα λίτρα σου. Όταν πλέον ξεχωρίσουν τα φύλα τους, κράτησε μόνο ένα ζευγάρι. Όντως, έχουν μικρή διάρκεια ζωής... μόλις 3 χρόνια (κατά μέσο όρο). |
|
|||
|
|||
![]()
εχω λενε ενα αρσενικο με δυο θυληκα στα 50 λιτρα
εκτος αβ λες στην περηπτοση που ζευγαρωνουν και το ζευγαρι γινεται πιο επιθετικο αν κανο λαθος διορθοστε με γιατι με ενδιαφερει πολυ οι αναπαραγωγη τους |
|
||||
|
||||
![]()
οπως λεει και ο γιωργος κανε υπομονη,να σχηματιστουν ζευγαρια-ι και μετα κανεις τις απαραιτητες προετοιμασιες!!για ενυδρειο γεννηστρα κλπ!
σε τι συνθηκες τα κρατας?ph,gh ?
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
![]()
εχω καιρο να κανω τεστ αλλα
αφου δεν εχει παιθανει κανενα καλο ειναι το νερο οταν αρχησουν να παιθενουν θα κανω και αλλαγη.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() δε ξερω τις τιμες οπως ειπα εχω καιρο να κανω τεστ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Πρέπει να κρατήσεις μόνο δυό ψαράκια (ζευγάρι) σε αυτά τα λίτρα. τα ραμιρέζι δεν είναι 'ανθεκτικά' ψάρια και θέλουν πολύ καλές συνθήκες, ειδικά αν σκέφτεσαι την αναπαραγωγή. Αν καταφέρεις να κάνεις μικρά και δεν τα μεταφέρεις σε άλλο ενυδρείο οι πιθανότητες να επιζήσουν στο 120 με τα ψάρια που έχεις τώρα, είναι ελάχιστες... ![]() Καλύτερα να το ξέρεις από τώρα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα ραμιρεζι | rita | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 30-05-07 19:04 |
γρηγορη αναπνοη σε ραμιρεζι | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 15-10-06 17:30 |
Θηλυκο ραμιρεζι... | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 15-09-06 10:05 |
Νεκρο ραμιρεζι | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-12-04 21:37 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |