|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον...
εχθες το ζευγος που εχω εδωκ μια εβδομαδα περιπου αρχισε να καθαριζει μια περιοχη στο χαλικι δημιουργωντας μια μικρη λακουβιτσα. η θηλυκια ειχε μια κοιλια κατακοκκινη κ το ovipositor της ηταν πλεον πολυ εμφανες!! ![]() σημερα κατα τις 11 που κοιταξα το ενυδρειο αυτη η λακουβιτσα ηταν(και ειναι ακομη) γεματη με αυγα!!! οι γονεις πανε εναλλαξ κ αεριζουν τα αυγα!!! το νερο βεβαια δεν εχει τις παραμετρους που θα επρεπε,οποτε αμφιβαλλω αν θα δω μικρα(αλλα ποτε δεν ξερεις ![]() εδν εχω δει κανενα αυγο με fungus μεχρι τωρα παντως. το αστειο ειναι παντως πως μπορεσα κ εβγαλα το ζευγαρι μεσα απο ενα ενυδρειο γεματο ραμιρεζι..καθομουν κ παρατηρουσα για καμια ωρα ![]() να φανταστειτε δεν ειναι καν φυτεμενο το τανκ ακομα,μονο κερατοφυλλο εχει!!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βάλε και καμιά φωτογραφία να δουμε και εμείς.!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αχχ..δυστυχως απο το κινητο δεν βγαινει καθαρη κ αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει αλλο μεσο να τα φωτογραφισω!!
σε περιπτωση που βγουν μωρα ομως..θα τσακιστω να βρω!! ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα μια φωτο με το κινητο την θηλυκια που αεριζει τα αυγα..
τα αυγα δεν φαινονται δυστυχως στην φωτο.. ![]() μια ερωτηση..τα αυγα ειναι χρωματος μπεζ!!αυτ σημαινει οτι ειναι γονιμοποιημενα σωστα?
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rita : 26-09-06 στις 15:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα , σωστα Ριτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαργτήρια.......
![]() ![]() ![]() ![]() Αντε και να σου γεννήσουν και να εκκολαφτουν να χαρεί και εμάς λίγο το μάτι μας.......! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ πιθανό να τα έφαγε η θηλυκιά και ο αρσενικός να... την τιμωρεί! Είναι συνηθισμένη συμπεριφορά σε τέτοια ψάρια.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω 2 ξυλα μεσα!!σημερα προσθεσα κ μια ανουμπια νανα...αρχιζει κ γινεται πολυ ωραιο...με την επομενη γεννα θα εχουμε κ φωτο!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα,μακάρι την επόμενη να γίνεις μαμάκα,και να φέρεις το νερό στα ίσια του για να δείς και τα μωράκια σου να μεγαλώνουν....Υπομονή και καλή επιτυχία...!
|
|
||||
|
||||
![]()
για δευτερη φορα....τα ραμιρεζι μου ετοιμαζονται για γεννα!
δεν ειναι καιρος που υπαρχει μεσα η θηλυκια,αλλα αυτη τη στιγμη το ovipositor της ειναι παρα πολυ εμφανες κ ηδη κανει αυτη τη κινηση εναποθεσης!!προς το παρον δεν βγαινουν αυγα επειδη ειναι αρχη,αλλα οπου να ναι ερχονται!! ![]() ![]() ![]() μακαρι αυτη τη φορα ολα να πανε καλα!! ![]() ![]() μα αυτος ο αρσενικος...καμια δεν του αντιστεκεται?
|
|||
|
|||
![]()
επιτηδες το κανεις
![]() ![]() ![]() ΖΗΛΕΥΩ........ ελπιζω να χαρεις οσα περρησοτερα μωρα μπορεις (αν βρεις στο τελος καμια θυληκια ραμ και θες να τα δωσεις πες μου σε παρακαλω πολυ γτ παλι δε νομιζω να εχω θυληκια) ![]() αντε και καλες γεννες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |
Νεκρο ραμιρεζι | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-12-04 21:37 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |
ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 13-12-04 13:22 |