|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατω κατω μαζευει τα κερατα του ,εγω οταν το ξηλωσα δεν μπορεις να φανταστεις τι εβγαλε.Φυσικα υπαρχει και η αλλη εκδοχη που τα χρησημοποιει εις διπλουν και βγαινει και ενυδρειο του μηνα στο reef central
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε niar , το ενυδρειο σου φαινεται πολυ ομορφο ...μια πανοραμικη φωτο θα βοηθαγε βεβαια για να δουμε το aquascaping καλυτερα ...ειδικα , θελω να δω που εχεις βαλει την Tunze 8080
![]() Απο κει και περα , κανα δυο παρατηρησεις/ερωτησεις: 1) Το εσωτερικο του RIO για χημικο ειναι μια χαρα ΙΜΟ ...αρκει με καθε αλλαγη υλικων , να το καθαριζεις λιγο μεσα ωστε να μην μαζευει μουργα μεσα ,οπως λεει και ο Ισιδωρος. Το φιλτρου αμμου (=βιολογικο) πως δουλευει ? μονο του χωρις προφιλτρο ? Θελει καποια προσοχη σε αυτον τον τομεα... 2) Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο ? τι ζωντανα εχει μεσα? 3) Τελος , για δωσε μερικα info για τις PC που εχεις βαλει (κελβιν / μαρκα , ακροφυσια , μετασχηματιστης κλπ ) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Θα πλήρωνα για ένα κεφαλάκι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για τα καλα λογια και τις παρατηρησεις
![]() Τα φωτα ειναι Οι 2 38W ακτινικες Οι 2Χ 56 ειναι μισες ακτινικες μισες ασπρες 6500Κ και 13000Κ 1Χ55W ακτινικη και 1Χ55 λευκη 6500Κ ολες ειναι Interpet καθως και οι μετασχηματιστες που τις οδηγουν.
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου!
![]() Μόνο που βλέπω καταλαφίλια ζωντανή και μάλιστα εύρωστη για τόσο καιρό, δεν έχω λόγια... Δεν μπορεί απλά να είσαι τόσο τυχερός! Με την άλγη έχεις προβλήματα? Είναι ξέσπασμα απλά ή μόνιμος κάτοικος? Περιμένουμε την πανοραμική φωτό!
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τραβηγμενες σημερα το πρωι..Την αλγη την εβαλα εγω στο ενυδρειο πριν μερικους μηνες λογω προβληματος νιτρικων..Αλλαξα πριν κανα μηνα περιπου το skimmer οποτε και τα νιτρικα επεσαν και αναγκαστηκα τωρα κλαδευω την αλγη...Προς το παρων δεν με ενοχλει αλλωστε στα θαλλασινα τα φυτα σπανιζουν
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |
Το reef του φτωχού (εξοπλισμός) | sps4ever(niktso) | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 15 | 29-10-06 17:09 |
συμβουλες για το reef μου | Vasilis | Κοράλλια | 3 | 06-04-05 12:51 |
To reef μου | theofilos | Reef | 10 | 11-11-04 11:29 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ του reef | manosdr | Φωτισμός | 4 | 27-07-04 22:39 |