|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη Χρονια Σε ολους .... Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια ..Και φυσικα ολους οσους με εχουν βοηθησει (SotZoe)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
...Ουρτ! Αχάριστεεεεεεεεε... εμένα βρε? ούτε ένα ευχαριστώ???
![]() Παιδιά, ο φίλος Niar71 είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ στο ενυδρειακό γίγνεσθαι...!!! ...η καταλαφίλια είναι παιχνιδάκι γι'αυτόν, και ΠΟΥ είστε ακόμη...!!! Τώρα που του κάνανε δώρο και ένα ΩΡΑΙΟ βιβλίοοοοο!!!??? ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 02-01-07 στις 23:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις η αληθεια ειναι οτι ο Αποστολης με βοηθησε πολυ στα πρωτα ενυδριακα μου βηματα στο φυτεμενο..Αλλωστε το φυτεμενο που εχει τωρα..ειναι αψογο.Ελπιζω να με βοηθησει στο aquascaping του δισκο ενυδρειου μου....Δεν τον ανεφερα στο θαλλασινο γιατι αυτος που μου "γκρινιαζει" ειναι ο sotzoe Που ειναι γνωστος για την εμπειρια του στα ενυδρεια και οχι μονο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευγε νεε μου!!!
ομως το οτι σε βοηθησε ο σωτηρης το θεωρεις στα συν η στα πλην ? ![]() ![]() μια χαρα πας παντως, η καταλιφιλια οντως θελει καττω στην αμμο παντως, εμενα την εβγαλε καθαρη 7 μηνες ετσι τζαμι, μεχρι την...αφαλατωση!! αν θες αλγη αλλη σφυρα μου, κανω κλαδεματα και δινω δωρεαν!!! μια χαρα το πας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...όχι, εγώ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο ενυδρειο,μπραβο
καιρο ειχαμε να δουμε καταλαφυλια,αφου πλεον και στα μαγαζια σπανιζει ![]() την ταιζεις,και αν ναι τι? το moorish idol ποσο καιρο το εχεις? keep reefing ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα κοραλια καθως και τους πολυποδες τα ταιζω την συνταγη sotzoe
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και για εμας τους ασχετους με το ριφ.. που ομως μας αρεσει να το βλεπουμε... Η καταλαφυλια ποιο ειναι ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |
Το reef του φτωχού (εξοπλισμός) | sps4ever(niktso) | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 15 | 29-10-06 17:09 |
συμβουλες για το reef μου | Vasilis | Κοράλλια | 3 | 06-04-05 12:51 |
To reef μου | theofilos | Reef | 10 | 11-11-04 11:29 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ του reef | manosdr | Φωτισμός | 4 | 27-07-04 22:39 |