|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό σου είναι πράσινο ( άλγη; ) ή είναι το φως που το κάνει να φαίνεται έτσι ;
Η αλλαγή της λάμπας και η προσθήκη δεύτερης με διαφορετικά Kelvin θα σου αλλάξει την όψη εντελώς ! |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ το πρόσεξα και με τρόμαξε στην αρχή αλλά μάλλον είναι από τα ξύλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Klaz – πες τω και έγινε
![]() το 1 Sterbai είναι να πάει στο 300αρι μόλις είναι έτοιμο καθώς και τα μόλι είναι να πάνε κάπου αλλού ![]() george & strahos - Τα τζάμια του ενυδρείου εσωτερικά έχουν να καθαριστούν κανά 1,5-2 μήνες γι' αυτό φαίνεται λίγο μάλλον καφέ άλγη αλλά δεν είναι τίποτα προς το παρόν ανησυχητικό. Ακόμα είναι και η ρύθμιση που έχω κάνει στην φωτογραφική μηχανή δίνοντας αυτό το αποτέλεσμα (george δες την πρώτη φωτογραφία που είναι με φλας). Το σαββατοκύριακο είναι να γίνουν ανακατατάξεις και να τοποθετηθούν στην θέση τους τα φυτά και περιμένω πάλι συμβουλές και προτάσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
για το 2213,αν επισκεφτεις τον αζορες θα αλλαξεις γνωμη για το κονδυλι που ελεγες..η τιμη ειναι τσαμπανταν....
κατα τα αλλα ολα καλα... |
|
||||
|
||||
![]()
Klaz το γνωρίζω για την προσφορά του Κώστα ευχαριστώ για την ενημέρωση και πιστεύω πριν τις γιορτές να κάνω την αγορά.
Έβγαλα μερικές νέες φωτογραφίες ακόμα με την νέα διαμόρφωση που έγινε (πιστεύω αρκετά καλύτερη) Και κάτι που θέλω από εσάς ![]() Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου !
Μου αρέσει που έχεις κάνει επίπεδα και δεν είναι τελείως επίπεδο (βυθός). Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν στο πίσω μέρος. Θα έβαζα κάποιο φυτό εύκολο γρήγορης ανάπτυξης, Hygrophila polysperma πχ που παίρνει ότι σχήμα θέλεις και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να 'γεμίσει' κάποια περιοχή ή για να σκιάσεις κάποιο μέρος του ενυδρείο (ή και φυτά ακόμα) Σου προτείνω να κάνεις αλλαγές νερού κάθε 6-7 μέρες 30% - θα βοηθήσει ψάρια και φυτά. Πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο ![]() Υ.Γ. Προσοχή πρέπει να δώσεις όταν προσθέσεις την δεύτερη λάμπα (διάσασε τον τρόπο πριν το κάνεις)
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Juan
ακολουθώντας τις επισημάνσεις των παιδιών παραπάνω και την δικιά σου (για την Hygrophila polysperma και την αλλαγή νερού) πιστεύω να γίνει ένα ενυδρείο, το οποίο εμφανισιακά να αρέσει σε εμένα και εσάς (στα ψαράκια εννοείται αν και είναι λίγο φοβισμένα τα αγγελόψαρα μετά την αλλαγή) για την λάμπα γνωρίζω για την σταδιακή αύξηση των ωρών που είναι σε λειτουργία και όσο για να την περάσω δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινώντας ένα reef 100 lit. | safi | Nano Reef | 12 | 11-12-06 09:49 |
Νεο Malawi 160 lit. | Mitsos | Malawi | 23 | 08-05-06 11:14 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |