|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα μπαινουν,αν εχεις και τις καταλληλες κρυψωνες....
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα... πολύ χαίρομαι. Με γειά μου λοιπόν. Πες πως τους πήρα.
Ξέρω ότι αυτά τα ψαράκια πάνε ομαδούλες. Μήπως είναι καλύτερα γι αυτά να βάλω παραπάνω - τρία ας πούμε - ή και τα δύο είναι καλά??? Ασχετο: το glosso σου πως πάει??? |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις τα λιτρα 3 ειναι το καλυτερο,αλλα σκεψου επισης και σε τι μεγεθος φτανουν....δειχνει καπως....δεν μου χαλαει,αλλα πρεπει να περιμενω ακομη.....(δεν πειραζει ομως,ακομη και αν δεν μου παει καλα θα καλυψω ολο το δαπεδο με το παρβουλα...αυτο παει σαν τρελλο.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τί είναι αυτό klaz? |
|
||||
|
||||
![]()
χμ.....εχεις ηδη ξεπερασει το οριο....η σχεδον...μμ μαλλον δυσκολο το βλεπω ,ειναι ηδη σουπερ φορτωμενο το ενυδρειο σου.....
τωρα μιλαω ,για το ελεοχαρις παρβουλα..για δες στην www.tropica.com |
|
||||
|
||||
![]()
Για τους κλόουν μια ένσταση Casper ... αξιολάτρευτα πλασματάκια δεν λέω ... αλλά εμένα μου ξηλώνουν συνέχεια την riccia ... και γενικά τους αρέσει να σκάβουν και να κάνουν "aquascaping" ...
Δεν ξέρω εάν είναι μονό οι δικοί μου ... αλλά υποψιάζομαι πως είναι χαρακτηριστικό της ράτσας τους. Σε κάποιον που έχει η προσπαθεί να κάνει χαλί δεν θα του είναι και πολυ ευχάριστοι πιστεύω ... |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο,και ειδικα για χαλια λεπτα και καπως μπελαλιδικα οπως ειναι η riccia,η το glosso,αλλα στο eleoharis...δεν υπαρχει προβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
... όταν ριζώσει και μετά πάντα !
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εσύ klaz έχεις δηλώσει ότι δεν έχεις υπομονή !!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είδα κι έπαθα να στερεώσω το glosso (klaz...ξέρεις τον πόνο). Δε θα ήθελα να μου το σκάβει κάποιο ριγωτό πλασματάκι (κανένα πλασματάκι για την ακρίβεια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|