|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
accnt σου λυθηκε η απορια συνχομπιστα φιλε μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11589
στην 2 φωτο αριστερο ενυδριο-sump εαν μπορουσες να κανεις zoom θα εβλεπες ιπποκαμπους ![]() ![]() ![]() επειδη ο γραπτος λογος οπως εχουμε πει παρεξηγητε τα σχολια μου ειναι καθαρα φιλικοπειραχτηκα (γιαννη)και προς θεου γνωριζεις οτι θαυμαζω το εργο σου πανω στο αλατι |
|
|||
|
|||
![]()
Για πες μας Θανάση, ο ιππόκαμπος είναι tank bred ή άγριος; Ρωτάω για να καταλάβω τη δυσκολία (αν έχεις) στο τάισμά του αφού ως γνωστόν οι άγριοι έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ζωντανές τροφές (κυρίως mysis shrimps).
|
|
||||
|
||||
![]()
Eνοήται πως το αγόρασα tank bred
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα έχω την δικαιολογία γιατί δυστυχώς όταν πήγα εγώ δεν είχε.
![]() Όμως έχεις δίκιο για την «πρωτοπορία». ![]() ¶ντε ρε Νίκο χώσε λίγο να ευχαριστηθεί το ματάκι μας. Έπαθα που έπαθα την πλάκα μου με τα clams. Θέλω κι΄ άλλο! ![]() Γιώργο εννοείται ότι κάνουμε και πλάκα ε? Αλίμονο να σε παρεξηγήσω… ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |