|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2ον εχει και αλλος ενυδρειο ιπποκαμπισιο σας αφηνω να το ψαξετε κ.ACCNT ειστε και μοδερατορας τσσσ τσσσσ τσσσσ(ειναι και συνμοδερατορας σας) |
|
|||
|
|||
![]()
Ερωτηση περαστικου (εγω ειμαι απο διπλα απο το γλυκο): Δεν σε ενδιεφερε να βαλεις ζευγαρι(α)?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση, πολύ καλή προσπάθεια. Περιμένουμε να δούμε το μεγαλύτερο ενυδρείο... αυτή τη φορά με ζευγάρι(α) ιππόκαμπου.
Πιστεύω ότι ο ιππόκαμπος θα χρειάζεται περισσότερα σημεία από τα οποία μπορεί να πιαστεί και να "ξεκουράζεται". Θα τον αφήσω να μιλήσει ο ίδιο..... |
|
||||
|
||||
![]()
όντος...καποια αλγη θα ειναι καλά πιστευω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Η άλγη ίσως να είναι και το ιδανικότερο για τους ιππόκαμπους αφού εκτός από το να προσφέρει "πιασίματα", προσφέρει και κάλυψη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση καλησπέρα και από εμένα. Αφού διάλεξες ιππόκαμπο, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλά την κυκλοφορία του νερού, πράγμα παράτερο για τα υπόλοιπα ήδη και για αυτό προτιμάμε σπέσιαλ τάνκ (και όχι μόνο για αυτό). Κάτι άλλο που είναι καλό να προσέξεις είναι να ελατώσεις έως και να εξαφανίσεις τυχόν φυσαλίδα που υπάρχει στο νερό, πράγμα επικίνδυνο για τον αρσενικό. Δεν έχω να προτείνω όνομα, προτείνω όμως να του βάλεις γρήγορα πάνω από μια θυλικιά, άλγη (που άλλα ήδη όπως τάνκ θα την χτυπήσουν) και οπωσδήποτε κλαράκια η οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρατηθεί πάνω του. Κράτα γερά.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλγη ειναι μέσα στο πρόγραμμα
![]() εντωμεταξύ λεω να βάλω κατι πλαστικά φυτά (αυτά που βάζουν στου γλυκου νερου) Η ροή ειναι μια χαρά ![]() Να βάλω θηλυκια αλλά σε 60λ δεν θα ειναι στενάχωρα.;;.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είπαμε πάμε για super ενυδρείο ιπποκάμπων ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Από τη μία θα κάνει καλό στον/στους ιππόκαμπο/ους, αλλά από την άλλη θα είναι τελείως αφύσικο. Γιατί δεν βάζεις κατευθείαν ένα κομματάκι άλγη και συμπληρώνεις περισσότερη με τον καιρό;
|
|
||||
|
||||
![]()
accnt σου λυθηκε η απορια συνχομπιστα φιλε μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11589
στην 2 φωτο αριστερο ενυδριο-sump εαν μπορουσες να κανεις zoom θα εβλεπες ιπποκαμπους ![]() ![]() ![]() επειδη ο γραπτος λογος οπως εχουμε πει παρεξηγητε τα σχολια μου ειναι καθαρα φιλικοπειραχτηκα (γιαννη)και προς θεου γνωριζεις οτι θαυμαζω το εργο σου πανω στο αλατι |
|
|||
|
|||
![]()
Για πες μας Θανάση, ο ιππόκαμπος είναι tank bred ή άγριος; Ρωτάω για να καταλάβω τη δυσκολία (αν έχεις) στο τάισμά του αφού ως γνωστόν οι άγριοι έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ζωντανές τροφές (κυρίως mysis shrimps).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |