|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ...
Να σου πω τίσκέφτομαι (αν και άσχετη)...θα έβαζα άλλα δύο panda, για να εχω κοπαδάκι...και το άλλο θέμα είναι και κάτι που με απασχολεί και στο δικό μου. Δεν θα έβαζα δύο ειδών σμηνόψαρα, θα διάλεγα ή τα νεον ή τα rasboras. Αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου, δεν νομίζω πως δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Το φυτό που έβαλες για φόντο ποιο είναι? Έψαχνα καιρό τώρα ένα τέτοιο φυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε Γιώργο..... τώρα βάλε μπρος και για το μεγαλύτερο.... ωραίο έγινε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με γλιτώνουν και από το κλάδεμα ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Άλλωστε δεν βιάζομαι... Πότε με το καλό θα δούμε το δικό σου????? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο να σου κάνω μια ερώτηση τα ψαριά σου νέον και αρλεκίνοι κάνουν ωραίο κοπάδι??????έχεις κανένα πρόβλημα όσων αφορά να μπερδεύονται?
πανέμορφο το ενυδρείο σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
geοrgetax σε βλέπω... Ψήνεσαι το ενυδρείο που κέρδισες στην κοπή της πίτας να το κάνεις κοινωνικό...
|
||||
|
||||
![]()
MiziGr φιλέ μου μου άρεσε πολύ το ενυδρείο του φίλου tsiki και λέω να δοκιμάσω.με υπόστρωμα να δω τι θα κάνω
![]() ![]() tsiki δλδ θα άλλαζες τα νέον σου με ροδόστομους????????? |
|
||||
|
||||
![]()
Προχώρα...δεν είναι τίποτα..
Εγώ να δεις τρομάρες...αλλά όλα καλά. Τα ΝΕΟΝ δεν θα τα αλλάξω... Ισως βάλω ροδόστομους στο νέο ενυδρείο μου.. Πάω για ακόμη ένα... χεχεχεχε Πάρε link http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...us_bleheri.htm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομορφα ψαράκια..πανέμορφο οπτικό αποτέλεσμα...αλλά από την άποψη για την οποία με ρωτάς όχι πολλά πράγματα. Οι αρλεκίνοι όμως είναι σχεδόν πάντα μαζί...έχουν ο ένας τον άλλο από κοντά. Όμορφο οπτικό αποτέλεσμα και από αυτούς. Εχω δεί όμως κοπάδι απο ροδόστομους και κυριολεκτικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |