|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο να σου κάνω μια ερώτηση τα ψαριά σου νέον και αρλεκίνοι κάνουν ωραίο κοπάδι??????έχεις κανένα πρόβλημα όσων αφορά να μπερδεύονται?
πανέμορφο το ενυδρείο σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
geοrgetax σε βλέπω... Ψήνεσαι το ενυδρείο που κέρδισες στην κοπή της πίτας να το κάνεις κοινωνικό...
|
||||
|
||||
![]()
MiziGr φιλέ μου μου άρεσε πολύ το ενυδρείο του φίλου tsiki και λέω να δοκιμάσω.με υπόστρωμα να δω τι θα κάνω
![]() ![]() tsiki δλδ θα άλλαζες τα νέον σου με ροδόστομους????????? |
|
||||
|
||||
![]()
Προχώρα...δεν είναι τίποτα..
Εγώ να δεις τρομάρες...αλλά όλα καλά. Τα ΝΕΟΝ δεν θα τα αλλάξω... Ισως βάλω ροδόστομους στο νέο ενυδρείο μου.. Πάω για ακόμη ένα... χεχεχεχε Πάρε link http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...us_bleheri.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι πανέμορφο και να το κάνεις με το ίδιο μεράκι που έχεις κάνει και τα αλλά σου ενυδρεία.τελικά είναι αρρώστια αυτό το χόμπι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλώσιμα: Φυτά,χαλίκι,υπόστρωμα,ρίζες,εξοπλισμός πασης φύσεως
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αναλώσιμη η ζωή μέσα στο ενυδρείο (ψάρια). Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα και θεωρώ πως αν κάποιος ξεκινήσει με το σκεπτικό: Έλα μωρέ...με 5 ευρά παίρνω άλλο αν ψοφήσει!!! ![]() ![]() ![]() τότε το σφάλμα (για εμένα τουλάχιστον) είναι τεράστιο φίλε μου.. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν άρχισα, με αυτό θα συνεχίσω... Και δόξα το θεό...όλα μια χαρά... Δεν δηλώνω φιλόζωος...Αλλά έχω μια υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα ζωντανά...(πχ το αυτονόητο...να τα ταίζω...τί πιο απλό????) Μήπως όμως τελικά είμαι???? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
tsikis είσαι σωστός!!!! Γιώργο και εγώ από το Φλεβάρη που τελειώνω την εξεταστική θα ξεκινήσω κοινωνικό φυτεμένο να δω πως θα πάει... Ελπίζω να τα καταφέρω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομορφα ψαράκια..πανέμορφο οπτικό αποτέλεσμα...αλλά από την άποψη για την οποία με ρωτάς όχι πολλά πράγματα. Οι αρλεκίνοι όμως είναι σχεδόν πάντα μαζί...έχουν ο ένας τον άλλο από κοντά. Όμορφο οπτικό αποτέλεσμα και από αυτούς. Εχω δεί όμως κοπάδι απο ροδόστομους και κυριολεκτικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |