|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εως πολυ!!μεχρι να ξεκολλησω τα δυο κομματια πονεσαν τα χερια μου!!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
εγω περασα απο βαρη μιας και ητανε στο δρομο προς την δουλεια και τα βρηκα με λιγο ζορι στο βαθος τερμα ειχε περιπου 10 κομματια απο το καθενα.
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρωι στις 8 , στο Lidl της καλογρεζας ειχε... Πηρα 2 απο το καθενα.
"Δυστηχως" εδωσα μπουρμπουαρ την μια ταιστρα στον τεχνικο συμβουλο της Ford που πηγα το αμαξι για service. Στις 12 δεν υπηρχε ουτε μια ταιστρα!! Δεν μπορω να καταλαβω ποιοι ειναι ολοι αυτοι που πηραν αυτοματες ταιστρες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 25-09-06 στις 16:25 |
|
||||
|
||||
![]()
καθε
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα το πρωί από το Lidl Μεσογείων-Κατεχάκη 2 κοντάρια και 1 ταϊστρα.
Το κοντάρι καλό αν και λίγο χοντροκομένο για λεπτές δουλειές. Δεν είδα να γράφει πουθενά για CE Mark δεν θα έπρεπε; Ο μαγνήτης πολύ βαρύς για αυτό και δεν πείρα, μου φάνηκε κακοφτιαγμένος. Η ταϊστρα στην πρώτη συντομη δοκιμή στο manual καλή αλλά θέλει τροποποίηση για να ρίξει όσο ακριβώς θέλω, κάπου ανάμεσα στο minimum και την αμέσως επόμενη θέση. Έχει Δίνει 1 ή 2 φορές την ημέρα ανά 24 ώρες. Λίγο σελοτέιπ θα την κάνει την δουλειά.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DJK : 25-09-06 στις 22:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα και εγώ σήμερα την ταίστρα απο το Lidl Χαλκίδας. Είχε μερικά κομμάτια ευτυχώς.
Στο manual που την δοκίμασα και εγώ καλούτσικη είναι αλλά αν δεν έχεις μεγάλη τρύπα στο καπάκι για να πέφτει η τροφή τα κάνει λίγο χάλια μια και δεν ρίχνει τροφή ακριβώς απο κάτω απο το άνοιγμα αλλά και λίγο παραδίπλα .... Με χαρτάκια και λοιπές πατέντες που δοκίμασα δεν βγήκε κανένα αξιόλογο αποτέλεσμα .... έχει κάνει κανείς καμια πατέντα ? Εκτός αυτού το 120λιτρο που είχε παλαιώτερα προσφορά το Water inn δεν έχει κανένα άνοιγμα για ταίστρα. Το μόνο πού έχει είναι πίσω απο το καπάκι "οδηγούς" για κόψημο για διάφορους λόγους αλλά δεν βολέυει ιδιαίτερα για την ταίστρα .... τες πα .. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα νταξει εγω το πηρα και για backup αμα χαλασει η αλλη ταιστρα και στην περιπτωση που θα παρω δευτερο ενυδρειο (που το βλεπω σχετικα συντομα :P ) τωρα οτι δινεις παιρνεις :P
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|