|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Xxxxxxx το δατε και εσεις δεν εβαλα κανα ποστ για να προλαβω να παρω.
ολα τα βαλανε ενα 50 λιτρο ενυδρειακι που ψαχνω κιολασ δε μπορουσαν να βαλουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 23-09-06 στις 09:59 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζητάς και κλαδέματα είπαμε? ![]() You have been caught! |
|
|||
|
|||
![]()
καλα αλλα θα μου πεισ ποιοι θα παρουν ςξοπλισμο για ενυδρειο εκτοσ αν δουν ολοι τισ προσφορεσ και πλακοσουν και τα παρουν χορισ να ξερουν καν τι ειναι.
![]() ![]() ![]() παντοσ στο lidl στην υμητου κανονιστε να παω και να μη βρω σασ εφαγα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το χαβά σου εσυ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά πηγα κι εγώ να πάρω και δεν βρήκα τίποτα.....Στο Κορωπί τουλάχιστον.
Εσείς βρήκατε? Πού??
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα πηρα και τα 3 σημερα απο το καταστημα της Γλυφαδας (Βουλιαγμενης απο Αθηνα προς Βουλα, στο φαναρι του City plaza αριστερα) .Ειχε καλαθια ολοκληρα ...
Η ταιστρα θα δοκιμαστει , το κονταρι ειναι οκ , η βουρτσα για τα τζαμια ειναι λιγο μπαζο ... |
|
||||
|
||||
![]()
εως πολυ!!μεχρι να ξεκολλησω τα δυο κομματια πονεσαν τα χερια μου!!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|