|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το παιδί και από τη Χαλκιδική πανταχού παρών και τα πάντα λινκ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστο.θα αγορασω ριζες τελικα
![]() κατι αλλο τωρα.χωρανε 12 λαμπες οι οποιες θα ειναι 6 gro lux και 6 daylight οι οποιες ειναι 36w η καθεμια.συνολο 332watt.πολυ λιγα αλλα δεν χωρανε αλλες λαμπες, ΥΓ.πρεπει να εχουν μηκος 1,20 γιατι αλλιως δεν ανοιγει το καπακι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-08-06 στις 10:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μην χωράνε....
Το μήκος τους ειναι 121,4 εκ. Εχεις 2,5 μέτρα μήκος και 60 εκ πλάτος. Σου βγαίνει 0,36 W/L όπου είσαι οριακά. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μπορέσεις να βάλεις με τίποτα μεγαλύτερες ή περισσότερες τότε σε βλέπω για PC ή δεν θα το κάνεις full planted
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 17-08-06 στις 21:03 |
|
||||
|
||||
![]()
χωρανε μονο 12 λαμπες lasal των 1,20. 6 σε καθε μερια αν φανταστεις το ενυδρειο κομμενο στο 1,25.δηλαδη δεν ειναι παρα πολυ λιγο? τι αλλο μπορω να κανω?
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-08-06 στις 10:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Power Compact Για ψάξε λίγο εδώ στο φόρουμ και μετά μπορείς να googliseis.
|
||||
|
||||
![]()
leds θα κανουν δουλεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι σιγουρος οτι θελεις πολλα φυτα σε τοσο μεγαλο και βαθυ ενυδρειο??
Η συντηρηση τους και μονο ειναι ζορικη ιστορια. Με τα τεραστια φιλτρα που ετοιμαζεις (που δεν χρειαζονται κιολλας σε full planted) για δισκους σε κοβω (και με 0,36w/λιτρο θα εισαι αρχοντας...) |
|
||||
|
||||
![]()
τετοια λεγε μου να πεταξω απο τη χαρα μου:d .θα προσπαθησω αν μπορω να βαλω τουλαχιστον 2 ακομα λαμπες
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-08-06 στις 09:59 |
|
||||
|
||||
![]()
για πες μας περισσοτερα.. τι φυτα εχεις βρει.. καμμια φωτο...
θελει ιδιαιτερη προσοχη για να μην κουβαλησεις διαφορα παρασιτα μαζι. επισης θελει προσοχη στη θερμοκρασια. τα περισσοτερα μεσογειακα φυτα αντεχουν στο κρυο, αλλα οχι απαραιτητα και στη ζεστη ενος τροπικου ενυδρειου... επισης καποια δεν αντεχουν βυθισμενα εντελως μεσα στο νερό. ενδιαφερον ακουγεται, και εξω απο τα συνηθισμενα, κατι που σημαινει οτι θα πειραματιστεις, αλλα, σε ενα τοσο μεγαλο ενυδρειο τα πειραματα μπορει να σου βγουν "ξινά".... |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω αλλα θα το κανω.αλλα σου ειπα εχω μεχρι τωρα 3 ενυδρεια των 60 λιτρων μονο για αυτη τη δουλεια.αποπαρασιτωση και προσαρμογη.τρελο καθαρισμα συνεχεια αλλαγες νερου επισης τρελες.ξερενονται στην αρχη και μετα πετανε καινουργια φυλα.δεν ζουν ολα αλα αρκετα.θα ανεβασω φωτο.ενα ειναι java moss αφθονη και μου παει και πολυ καλα.ηδη υπαρχει στο ενυδρειο που εχω τωρα και οσο παει και καλυτερα
θα ανεβασω και αλλα φυτα απλα αυτα τα ειχα σε φωτο αυτες τις πηρα τωρα.ειναι ακομα αλλα 2 αλλα δεν μπορεσα να παρω φωτο τωρα αλλα δυο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-08-06 στις 11:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγη βοηθεια περι aquascaping | Nik25 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 22-05-06 17:26 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |