|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Gia filtro Hamburg to exeis skef8ei....gia koita ki auto
http://www.tsamisaquarium.com/Selide...a/filters4.htm me tous kikloförites pou exeis 8a doulepsei apsoga. (link fixed)
Με Αγαπη για το Χομπι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-08-06 στις 10:52 |
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρο αμβουργου?χμ θα μου τρωει χωρο απο το ενυδρειο, με τους κυκλοφορητες αυτους δεν θα εχω πολυ δυνατη ροη??,και δεν ξερω τι δουλεια κανει αυτο το φιλτρο.το εχεις κανει?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 11-08-06 στις 07:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο Αμβούργου δουλεύει άψογα με ελάχιστη συντήρηση όμως ναι θα σου τρώει χώρο από το ενυδρείο και θα είναι λίγο ακαλαίσθητο μέχρι να καλυφθεί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομως σε ενα τέτοιο ενυδρείο δεν θα ήταν κρίμα να χρησιμοποιήσεις αμβούργου? Για αισθητικούς λόγους πάντα...... Ομως αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/show...FD%F1%E3%EF%F5 και εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/show...FD%F1%E3%EF%F5 και εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/show...FD%F1%E3%EF%F5 Απότι θα δείς έχουν γραφτεί πολλά και όχι μόνον. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι τυπου αμβουργου.αρα θα κανω δυο αυτοσχεδια φιλτρα με 2 αντλιες eheim 3400l/h η καθεμια και με καδο γυρω στα 40 λιτρα ο καθενας και θα βαλω 10 λιτρα ziporax στο καθενα ενα μεγαλο μπλε σφουγγαρι στο καθενα ,5 λιτρα substrat pro στο καθενα και υαλοβαμβακα στο τελος,επισης και ενα φιλτρο αμμου συνδεμενο με το ενα φιλτρο οπως σωστα μου ειπε ο lasal.συμφωνειτε??
επειτα θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει πωε ετοιμαζουμε ριζες,ξυλα και πετρες απο ενα ποταμο για να τα βαλουμε στο ενυδρειο μας? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Siporax και substrat pro ειναι υλικο της ιδιας κατηγοριας..
Δες και την περιπτωση να βαλεις bactoballs αντι για το μικρο σχετικα siporax - substrat pro... Καθοτι μεγαλυτερες σε διασταση μπορει να σε βολεψουν στον κουβα.... 20 λιτρα siporax + substrat ειναι μαλλον πολυ, χωρις να σημαινει οτι κανει κακό, εκτος απο την τσεπη. Μπλε σφουγγαρι δεν χρειαζεται να βαλεις, εκτος να ειναι με πολυ μεγαλες τρυπες, ως μηχανικο. Σαν πρωτο υλικο ομως καλο ειναι να βαλεις καμποσο κεραμικο ΜΗ πορωδες μακαρονι (πχ eheim ehfimech) και μετα, μιας και εχεις χωρο βαλε μια καλη στρωση EhfFIX .. Ειναι σαν πολυ χοντρος υαλοβαμβακας και κανει πολυ καλη δουλεια μετα τους κεραμικους κυλινδρους ως μηχανικο φιλτρο. Η κεντρικη ιδεα ειναι οτι τα σφουγγαρια ως μηχανικα φιλτρα εχουν την ταση να στουμπωνουν σχετικα ευκολα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
klaz εξηγησε γιατι?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-08-06 στις 10:02 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
τα εχω πειπου ενα μηνα στον ηλιο θα τα αφησω και αλλο.αν τα περνουσα με κατι??(λουστρο?εμποτισμου?)
|
|
||||
|
||||
![]()
το λουστρο εμποτισμου ειναι κατα πασα πιθανοτητα τοξικό.
τα ξυλα που κυκλοφορουν στα ελληνικα ποταμια σαπιζουν μετα απο μερικους μηνες οτι κιαν κανεις. και οταν σαπισουν το πραγμα γινεται δυσκολο και επικινδυνο. καποιος ειχε επιτυχει με κορμο απο κληματαρια, αλλα μιλαμε για απειρη προετοιμασια. καπου κυκλοφορει το αρθρο.. το εχουν δοκιμασει πολλοι, πριν απο σας, για σας... :d :d |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγη βοηθεια περι aquascaping | Nik25 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 22-05-06 17:26 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |