|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια, ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθεί περισσότερο.
Το φως δεν είναι πολύ 180w στα 400l, μάλιστα οι 3 gro lux δεν είναι καθόλου φωτεινές οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους δίσκους.Πάντως δεν νομίζω ότι θα έβαζα και τις 5 λευκές γιατί τότε ίσως να ενοχλούσε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα η γνωμη μου ειναι οτι στην τελικη δεν ειναι πανακεια,το γνωστο σε ολους μας βατ/λιτρο....τουλαχιστον οχι σε ενυδρεια των 400+λιτρων......εγω για παραδειγμα εχω σχετικα δυσκολα(οχι χαλι ακομα..!!!) φυτα που πανε τζετ,και δουλευω αυτη τη στιγμη μονο με 3χ 36w grolux....σε αναμονη κατα το φθινοπωρο της τεταρτης λαμπας......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αν σου είναι εύκολο ανέβασε κιάλλες φωτο με ανάλυση τουλάχιστον 640 στο ύψος ή βάλε μεγάλης ανάλυσης στο http://photobucket.com/ και βάλε το λινκ της φωτο εδώ για να τις δούμε, πιστεύω όλοι θα το ήθελαν αυτό γιατί είναι ένα αξιοθαύμαστο ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετά θα δεις κάτω από την φωτο 3 λινκς έτοιμα, εσύ θα κάνεις copy σ'αυτό που γράφει μπροστά ένα IMG και θα το κάνεις επικόλιση σε αυτό το ποστ (και όσα άλλα θέλεις από άλλες φωτο) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 06-07-06 στις 12:28 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις μελών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-03-09 10:56 |
προτάσεις για ψάρια | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-05-04 17:52 |
Προτάσεις για αρχή με αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 14 | 26-05-04 03:01 |