Φωτογραφιες-προτάσεις
3 Συνημμένο(α)
Αν και το ενυδρείο δεν είναι έτοιμο, θέλω κάποια φυτά ακόμη και το glossostigma ειδικά στο αριστερό μέρος θέλει αρκετό χρόνο ακόμη μια και μπήκε τελευταία ανεβάζω μερικές φωτογραφίες.Οι λόγοι είναι και για να ακούσω κάποια πρόταση και γιατι με το πρόβλημα που έχει το windelov (αν και δεν πολυφαίνεται ακόμη) ίσως σε λίγο καιρό χρειαστεί να αλλάξει μορφή.
|
ΠΠΠΟΟΟΟΛΛΛΛΥΥΥΥ ΩΩΩΩΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Μπραβο , οι δισκοι δεν ξηλωνουν το γλωσσοστιγμα;;;;;
|
ΟΥ-Α-ΟΥ !!! :-o φανταστικό!!! ... πως καταφέρνεις και έχεις αυτά τα φυτά με λίγο φως (φαντάζομαι οτι ο φωτισμός θα είναι χαμηλός λόγω δίσκων) τι λιπάσματα, τι co2, πόσα λίτρα, φως κτλ
|
Απλα καταπληκτικο..
|
Νίκο με το glossostigma καθόλου δεν ασχολούντε οι δίσκοι.Το περισσότερο βέβαια από το <<γρασίδι>> είναι cuba.
Παράθεση:
Απο λιπάσματα Ν,Ρ,Κ,Fe ,flourish ακόμη με πεδεύουν με καθημερινά τεστ Λίτρα περίπου 400 co2 στο άνω όριο (ph6.8, kh6) |
Χαίρομαι που βλέπω ένα τέτοιο ενυδρείο (400Λιτ) και είναι αξιοποιημένο σωστά.
Πρόταση δεν έχω καμία αφού δεν μπορώ να το φανταστώ καλύτερο.. ! Μπράβο βρε Λεωνίδα είναι πραγματικά ωραίο και φαίνεται ότι το φροντίζεις ιδιαίτερα. Αυτό είναι για εμένα ενυδρείο και όχι γυάλα με νερό και ψάρια :D |
απλα σουπερ τζετττττττττ
ψαροσυναδελφε...τι να πω ..εμεινα με ανοικτο το στομα...εκπληκτικα ομορφο...μπραβο:smt045 :smt045 :smt045 περιμενω με αγωνια και την συνεχεια.............
|
Πολύ ωραίο το ενυδρείο συνονόματε …
Βέβαια θα εκφράσω και εγώ τον προβληματισμό μου όσο αναφορά τον φωτισμό και το είδος των ψαριών … αν και όχι ειδικός στους δίσκους ξέρω ότι δεν συμπαθούν τον έντονο φωτισμό … πράγμα που απαιτούν φυτά όπως το γλωσσόστιγμα … :rolleyes: Αλλά είμαι σίγουρος ότι για να το έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο … σίγουρα έχεις βρει την χρυσή τομή … :smt045 Δεν μας στέλνεις και καμία ποιο κοντινή φωτογραφία να το θαυμάσουμε καλύτερα !!! :smt112 |
τελικα ειναι μυθος...η κατι αλλο...????
Παράθεση:
|
Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια, ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθεί περισσότερο.
Το φως δεν είναι πολύ 180w στα 400l, μάλιστα οι 3 gro lux δεν είναι καθόλου φωτεινές οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους δίσκους.Πάντως δεν νομίζω ότι θα έβαζα και τις 5 λευκές γιατί τότε ίσως να ενοχλούσε. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
εμενα η γνωμη μου ειναι οτι στην τελικη δεν ειναι πανακεια,το γνωστο σε ολους μας βατ/λιτρο....τουλαχιστον οχι σε ενυδρεια των 400+λιτρων......εγω για παραδειγμα εχω σχετικα δυσκολα(οχι χαλι ακομα..!!!) φυτα που πανε τζετ,και δουλευω αυτη τη στιγμη μονο με 3χ 36w grolux....σε αναμονη κατα το φθινοπωρο της τεταρτης λαμπας......:rolleyes: :rolleyes:
|
Παράθεση:
|
αν σου είναι εύκολο ανέβασε κιάλλες φωτο με ανάλυση τουλάχιστον 640 στο ύψος ή βάλε μεγάλης ανάλυσης στο http://photobucket.com/ και βάλε το λινκ της φωτο εδώ για να τις δούμε, πιστεύω όλοι θα το ήθελαν αυτό γιατί είναι ένα αξιοθαύμαστο ενυδρείο
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μετά θα δεις κάτω από την φωτο 3 λινκς έτοιμα, εσύ θα κάνεις copy σ'αυτό που γράφει μπροστά ένα IMG και θα το κάνεις επικόλιση σε αυτό το ποστ (και όσα άλλα θέλεις από άλλες φωτο) |
Μπράβο Λεωνίδα
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. :smt038 |
Παρα πολυ ωραιο ενυδρειο μπραβο
Παρα πολυ ωραιο ενυδρειο μπραβο
|
|
Λεωνίδα, μου άρεσε πολύ το ενυδρείο σου! :smt023
|
Μπράβο Λεωνίδα,πολύ καλή δουλειά!!!!!
|
Οντως παρα πολυ ωραιο και εντυπωσιακο.
|
Very nice !!!
Ρε Juanito μια και ανέλαβες τα βάλεις την φώτο του κάντης και ένα resize να μην ξεχειλώνει την σελίδα. |
εμ αυτά παθαίνετε άμα έχετε 17άρες οθόνες...:smt077 εγώ τα βλέπω όλα μια χαρά με 19άρα :smt077:smt077:smt077:smt077
|
Eυχαριστώ και πάλι..Απο τις φωτογραφίες φαίνεται να χρειάζονται κάποιες αλλαγές οπότε πιστεύω την επόμενη φορά να υπάρχει βελτίωση.Κάθε παρατήρηση και πρόταση πάντως είναι ευπρόσδεκτη.
|
Aπίστευτο!!!
Ότι και να πώ είναι λίγο... Συγχαρητήρια! Απλά είναι χάρμα οφθαλμών...
|
Μπράβο σου, υπέροχο!
|
Μπράβο , πολύ όμορφο.
Νομίζω ότι θα έδειχνε καλύτερα αν συγκέντρωνες τα κόκκινα φυτά σε μια περιοχή π.χ πίσω κεντροδεξιά εκεί που έχεις την macrandra (αν δεν κάνω λάθος ) . |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board