|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμένουμε εξελίξεις !!!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή η άνοιξη προβάλει σιγά - σιγά, μερικές φωτογραφίες για να βουτήξουμε στα δροσερά νερά της Μεσογείου.
Μέση θερμοκρασία ενυδρείου την παρούσα περίοδο 17 οC. Την FTS την χρωστάω πολύ καιρό, αλλά και πάλι δεν την πέτυχα αρκετά. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή, την Δευτέρα. ![]() ![]() Το αριστερό νησί Το δεξιό νησί Και ολόκληρο το ενυδρείο (FTS)
|
||||
|
||||
![]()
Εκπληκτικό ενυδρείο.. Επιβλητικό!! Ψαράκια δεν έχεςι βάλει ακόμα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Από ψάρια σχεδίασα από την αρχή, να είμαι πιο προσεκτικός, και να μην φτιάξω την ψαρόσουπα που είχα στο προηγούμενο. Είναι πάντως εντός του προγραμματισμού των επόμενων μηνών. Με το δικό σου, έχουμε τίποτα νεώτερο.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ένα όνειρο!!!
Τι ομορφιές που κρύβουν οι θάλασσές μας... |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Είμαι σε μελέτη, ελπίζω μέχρι το Πάσχα να εχω φτιάξει γυάλα, βάση.. Και μάλλον πάω για 3m!! Μακάρι!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Μια μικρή σταγόνα Αιγαίου» | Samian | Μεσογειακό | 383 | 05-11-17 22:14 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |