|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Από ψάρια σχεδίασα από την αρχή, να είμαι πιο προσεκτικός, και να μην φτιάξω την ψαρόσουπα που είχα στο προηγούμενο. Είναι πάντως εντός του προγραμματισμού των επόμενων μηνών. Με το δικό σου, έχουμε τίποτα νεώτερο.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ένα όνειρο!!!
Τι ομορφιές που κρύβουν οι θάλασσές μας... |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όντως οι ομορφιές που "κρύβονται" στις θάλασσές μας είναι πολλές.
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο Μεσογειακό
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Είμαι σε μελέτη, ελπίζω μέχρι το Πάσχα να εχω φτιάξει γυάλα, βάση.. Και μάλλον πάω για 3m!! Μακάρι!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που θα με έκαιγε πολύ θα ήταν οι θερμαντήρες, αλλά από την στιγμή που τους αποφεύγω, έχει καλώς... Ότι έξοδο συντήρησης θα είναι τα φώτα πιο πολύ.. Σκίμμερ θα είναι ενα DIY τερατάκι, γενικά όλα θα είναι κατασκευασμένα από μένα, οπότε δεν θα ξεφύγω αρκετά σε κόστος κατασκευής.. Ο χώρος που έχω είναι ο παρακάτω, με την κόκκινη γραμμή.. πίσω έχω αγοράσει σαλόνι βεράντας, οπότε θα είναι ωραίο οπτικά πιστεύω... Μη σου χαλάω το θέμα, θα επανέλθω με λεπτομέρειες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Φάγαμε, χορτάσαμε, χωνέψαμε ......ώρα για ηλιοθεραπεία...
![]() ![]() Τα κίτρινα κοράλλια (Sunset cup coral) Σπόγγοι, ασκίδια και σπειρογράφοι (Feather Dusters) Ανεμώνη (Tube Anemone)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samian : 31-03-19 στις 22:22 |
|
||||
|
||||
![]()
Βουτιές στο Αιγαίο.
Μπορεί να είναι νωρίς για τους περισσότερους οι βουτιές στην αγαπημένη θάλασσα μας αλλά αυτό δεν σας απαγορεύει να απολαύσετε τις ομορφιές της. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Μια μικρή σταγόνα Αιγαίου» | Samian | Μεσογειακό | 383 | 05-11-17 22:14 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |